Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pali' na aerodromu

Iz tijela im laparoskopijom izvadili 62 kapsule kokaina

mule
Foto: Zoran Marinović
1/2
15.11.2013.
u 11:38

Dok je iz Toblera izvađeno 25 kapsula kokaina, Novaković je podvrgnut laparoskopskoj operaciji kako bi mu iz želuca izvadili 37 kokainskih kapsula

Po 18 godina zatvora dobio je osječki dvojac "mula" Domagoj Tobler (24) i Mirko Novaković (23) iz Josipovca pokraj Osijeka koji su "pali" s 1,2 kilograma kokaina u Paragvaju prije dvije godine. Osječani su uhvaćeni prilikom šverca droge na aerodromu u Asuncionu.

Dok je iz Toblera izvađeno 25 kapsula kokaina, Novaković je podvrgnut laparoskopskoj operaciji kako bi mu iz želuca izvadili 37 kokainskih kapsula.

>> U tijelima i prtljazi krijumčarile 400.000 eura

Ključne riječi

Komentara 9

NJ
njičsa
12:36 15.11.2013.

Aha, a to su ona nevina dječica koja nisu imala pojma što im se to dogodilo.Eto, slučajno se našli u nekoj tamo zemlji punih želudaca droge koja bi se tu našoj djeci prodavala.A njihove majke litre suza ovdje isprolijevale.Mogu ih shvatiti, nisu željele odgojiti loše ljude, ali mogle su plakat i u sebi, a ne se slikat po novinama.I još da neki naivac plati da ih se oslobodi.Neka samo gule, možda shvate koliko su pogriješili.

KO
Kora
12:25 15.11.2013.

Još su i malo dobili! U Jutarnjem vidim - jedna majka se žali što Hrvatska nije ništa poduzela, uspoređuje krijumičarenje droge s Čačićevom nesrećom, žali što dečki nisu na izdržavanju u Hrvaskoj; sablasno!!! Krijumičarenje droge - za sijanje smrti - najteži je zločin!

Avatar dariodario551
dariodario551
13:41 16.11.2013.

Koliko je samo života spašeno,jer su na sreću Uhvaćeni. Mislim da su premalo dobii !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije