Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezakoniti ulazak

Iz Srbije došao krasti drva iz Hrvatske

'zatvorenici lisice'
''
29.10.2012.
u 09:06

Kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno da je 57-godišnjak posjekao sedam stabala jasena i graba i zbog toga je uz kaznenu prijavu zbog krađe predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske

Po dojavi s terena policijski službenici u šumi Jasinje u blizini Apševaca pokraj Bajakova, uz granicu sa Srbijom, u sječi drva zatekli su 57-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Ilinaca u Republici Srbiji.

Kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno da je 57-godišnjak posjekao sedam stabala jasena i graba i zbog toga je u jutarnjim satima uz kaznenu prijavu zbog krađe predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Protiv njega će biti dostavljen i optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Vinkovcima zbog prekršaja iz Zakona o nadzoru državne granice, odnosno nezakonitog ulaska u Republiku Hrvatsku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije