Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbojništvo

Iz mjenjačnice u Hvaru ukrali 2,3 mil. kuna, a djelatnici slomili kuk?

policija, bomba
arhiva VL
16.08.2012.
u 09:42

Prema neslužbenim pričama Hvarana, pljačkaši su ukrali oko 2 milijuna kuna i 40 tisuća eura i navodno su "jako dobro znali" da je dan prije u mjenjačnicu stigla veća količina gotovine

U srijedu oko 1.30 sati, u mjenjačnicu MDD na Trgu svetog Stjepana u gradu Hvaru, upala su dvojica razbojnika maskirana fantomkama. Pištoljem su zaprijetili 54-godišnjoj djelatnici Neli K. koja je zatvarala mjenjačnicu, gurnuli je, ukrali novac i pobjegli. Prema neslužbenim pričama Hvarana, pljačkaši su ukrali oko 2 milijuna kuna i 40 tisuća eura i navodno su "jako dobro znali" da je dan prije u mjenjačnicu stigla veća količina gotovine.

Napadnuta Nela K. ima umjetne kukove. Razbojnici su je gurnuli, pala je na pod, ozlijeđena je. Liječnici ne žele prognozirati kako će se šok, stres i udar odraziti na njezino zdravstveno stanje. Inače, Nela K. potpredsjednica je podružnice HNS-a u gradu Hvaru.

Komentara 12

LO
lojtra1
10:06 16.08.2012.

Ti iz HNS-a stvarno ne znaju čuvati novce.

Avatar Baroudeur
Baroudeur
11:01 16.08.2012.

Ne razumijem nikako da moze biti toliko novca u jednoj bezveznoj mjenjacnici! Tko dolazi svakih pet minuta da promijeni 10 tisuca eura pa da moras imati takve zalihe? Ali kod nas je tako ivijek gotovina i gotovina. Zato se moze prati novce, utajiti poreze, raditi na crno itd. U zemljama EU nemozes nista opljackati jer se skoro sve placa karticama. Ako ti treba u banci 3000E e pa moras naruciti i cekati 3 dana. Ne ili je to sve namjerno napravljeno tako ili financijske uprave su corave ili smo jos uvijek u tom zaostalom stanju da se nemozemo izvuci iz gotovine, uplatnica i svega onoga koji komplicira zivot a olaksava pljacku. Pa onda nemamo cemu se cuditi jer dajemo banditima 100% priliku da pljackaju i nitko nemoze to poslije primijetiti jer je kod nas gotovina Bog. Gdje su intelektalci u vladi da svate ovo najednostavnije?

LA
lamermaniac
09:59 16.08.2012.

Dobro a gdje sada piše da su joj razbojnici razbili kuk? Pa zar u ovim novinama nema nekog urednika koji čita to što novinari napišu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije