Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije siguran

Iz kuće bivšeg predsjednika Sabora lopov odnio – tlakomjer

Zlatko Tomčić
Foto: VL
1/4
05.04.2010.
u 11:16

Kći bivšeg predsjednika Sabora HSS-ovca spriječila je haračenje lopova po njihovoj obiteljskoj kući u ulici Čret u ponedjeljak oko 3.30 sati.

ZAGREB – Kći bivšeg predsjednika Sabora HSS-ovca Zlatka Tomčića (65) spriječila je haračenje lopova po njihovoj obiteljskoj kući u ulici Čret u ponedjeljak oko 3.30 sati.

Probudila ju je buka iz suterena, a tek su ujutro shvatili da im je u kući bio lopov. Nije stigao ništa vrijedno odnijeti.

Kada je čula buku, Tomčićeva je kći probudila oca. Upalili su svjetla, što je vjerojatno preplašilo lopova. Nisu primijetili ništa neobično i vratili su se spavati. Tek su ujutro vidjeli da su obijena vrata terase.

Lopov je uspio uzeti torbicu u kojoj je bio tlakomjer, misleći vjerojatno da je u njoj nešto vrijedno. U dvorištu je odbacio i tlakomjer i torbicu.

Komentara 9

OB
-obrisani-
11:46 05.04.2010.

he,he,he tlakomjer he,he a dokumentacija? pozdrav vaš zmijicamala

BO
bonsai
11:57 05.04.2010.

da nije tražio tajnu dokumentaciju o primanju mita za vatrogasna vozila ??

OB
-obrisani-
14:17 05.04.2010.

\"Gospodin\" Tomčić je bio direktor u Novogradnji, jednom od najvećih poduzeća u stanogradnji u Hrvatskoj. Kad je kriminal dospio u javnost, dokumentacija se je iznosila po noći u vrećama za smeće. Jedan od direktora je počino samoubojstvo ili \"samoubojstvo\". Toliko o \"gospodinu\" Tomčiću iz trećejanuarske diktature. pozdrav vaš zmijicamala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije