Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLA STOLJEĆA U POLITICI
Povratak na članak

Sanader je želio Šeksa poslati u Ustavni sud i tako politički umiroviti 


Šeks se revanširao kad je ‘izbrisao’ Sanadera iz HDZ-a

Komentari 6

MX
Mister X
22:42 26.03.2015.

Sanader je želio Šeksa poslati u Ustavni sud i tako politički umiroviti ; ovako su udružena braća našla "svjedoka lopova" koji su samo zato krali da bi sve Sanaderu dali ..i spremili ga na sigurno mjesto...

VL
DU
Deleted user
04:01 27.03.2015.

Mesić je za njega rekao da nije 100% siguran da li je popio 2 ili 3 olimpijska bazena alkohola.

VL
PE
petnaestica
20:59 26.03.2015.

Sa Tuđmanom prevario braću Veselicu,sa Glavašem Pašalića,sa Jacom Sanadera

VL
NE
Neo001
22:20 26.03.2015.

Ljudi poput Šeksa su srtvarali slobodnu državu Hrvatsku. Najgori neprijatelj u stvaranju tog velebnog djela je bila partija i brojni smradovi. Šeksu je najteže pala uloga u predaji generala Gotovine. No partija je toliko inzistirala i svakom prilikom optuživala HDZ da skriva generala Gotovinu. Veliki polčitičari i domoljubi se koji puta moraju ponašati kao lisica kada je u stupici, sama sebi mora odgristi nogu, kako bi sačuvala glavu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.