Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novogodišnji koncert

Ivo Gamulin Gianni u organizaciji Rotary kluba pjevao za Brođane

slavonski brod rotary klub
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/6
30.12.2013.
u 12:26

U nedjelju navečer održan je Novogodišnji humanitarni koncert na kojem je nastupio proslavljeni hrvatski tenor Ivo Gamulin Gianni i španjolska glazbena umjetnica Pastora Soler

U organizaciji Rotary kluba Slavonski Brod u nedjelju navečer održan je Novogodišnji humanitarni koncert na kojem je nastupio proslavljeni hrvatski tenor Ivo Gamulin Gianni i španjolska glazbena umjetnica Pastora Soler, koju mnogi zovu i španjolska Celin Dion. U uvodnom dijelu koncerta predstavljeni su ovogodišnji dobitnici nagrada "Izvrsnost je In", akcije koju članovi slavonskobrodskog Rotary kluba provode četvrtu godinu za redom.

Prihod s koncerta namjenjen je kao potpora i poticaj uspješnim učenicima i studentima u okviru projekta nagrađivanja izvrsnosti mladih. Predviđeno je da se nagrade dodijele u tri kategorije, za najboljeg studenta ili studenticu, najboljeg učenika ili učenicu, te studenta ili učenika za najbolje postignute rezultate u izvannastavnim aktivnostima.

Nagrađeno je osam mladih i uspješnih Brođana, ukupnim fondom od dvadeset tisuća kuna. Studentsku nagradu u akademskoj godini 2012. / 2013. dobile su Antonija Mišković, studentica prve godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Una Radojčić, studentica prve godine preddiplomskog studija matematike na Sveučilištu J.J.Strrossmayer u Osijeku, Valnea Starčević, studentica prve godine na Strojarskom fakultetu u Slavonskom Brodu, te Magdalena Radić, studentica pete godine na slavonskobrodskom Učiteljskom fakultetu. U kategoriji najboljih učenika u školskoj godini 2012./ 2013. nagrađeni su  Andrijana Ključević, učenica drugog razreda Srednje medicinske škole, Denis Marković, učenik četvrtog razreda Klasične gimnazije fra "Marijan Lanosović" i Vedran Mihal, učenik drugog razreda Gimnazije "Matija Mesić". Antun Novaković, učenik prvog razreda Gimnazije "Matija Mesić " nagrađen je za postignute izvrsne rezultate u izvannastavnim aktivnostima.

- Cilj naše akcije "Izvrsnost je In" da u našoj zajednici potaknemo trajno održive procese za koje iskreno vjerujemo kako u današnje vrijeme mogu biti temelj gospodarski napredne zajednice, a to je maksimalni razvoj ljudskih potencijala s kojim raspolažemo. Našom akcijom promoviramo i potičemo mlade na obrazovanje koje će im pomoći u razvoju njihovih potencijala, ali nastojimo dati i svoj doprinos u promoviranjnu i važnosti izvrsnosti u svemu što čovjek radi. Truditi se biti izvrstan doprinosi maksimalnom razvoju potencijala pojedinca, ma šta on radio, a maksimalno razvijen potencijal pojedinca u društvu donosi ekonomski i svaki drugi prosperitet, kako njemu samom, tako i zajednici u kojoj živi i djeluje - rekao je prigodom svečanog uručenja nagrada ovogodišnjim laureatima Zdravko Stipetić, predsjednik Rotary kluba Slavonski Brod.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije