Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prof. dr. Ivo Bičanić piše za Večernji
Povratak na članak

Formiranje vlade - Nema klime koja bi uklanjala blefere

Kod nas je biti 'stručnjak' samoproglašena titula, kao biti maestro ili operna diva

Komentari 1

BA
bakulušić
23:01 02.12.2015.

Poštovani profesore! Bleferi su oni koji kažu da znaju a, ustvari, ne znaju. Oni koji nas uvjeravaju da mogu a, ustvari, ne mogu. Bleferi su oni koji nas uvjeravaju da Hrvatska raste a, ustvari, Hrvatska nestaje, propada. Bleferi su na vlasti, odnosno, u Vladi. I istina je da nema klime da se riješimo blefera jer Hrvatima još nije dogorilo do noktiju. Kad nam dogori do noktiju, tražit ćemo ljude sa programima a ne ljude sa "pedigreom". Tko su a ne čiji su, mora biti naš moto. Kad izaberemo ljude sa programom, lako je, uz malo mudrosti, formirati Vladu. I spriječiti blefere da nam prodaju fore. U zdravom društvu bleferi ne mogu doći do izražaja a kamoli do fotelja i pozicija. Poštovani profesore, mi još nismo zdravo društvo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.