Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEMAJU ODGOVORE'
Povratak na članak

Todorić na blogu: Objavit ću informacije o pritiscima i prijetnjama

Državne dužnosnike optužio je da lažu o lex Agrokor

Komentari 18

BO
bojuki1
17:42 28.09.2017.

Todoriću, uzmi si natrag Agrokor, samo vrati 40 ili koliko već milijardi kuna bankama, dobavljačima, opg-ovima, državi itd. Daj radnicima Agrokora prosječnu hrvatsku plaću i svi sretni i zadovoljni.

VL
Avatar MK
MK
17:46 28.09.2017.

objavi bolje od kud rupa od 15 milijardi, kad si trazio 2,3 milijarde od Vlade... Gdje je isparilo?

VL
DH
dhus
18:15 28.09.2017.

Zaduzio nas za Sto miljardi kuna pobjegao iz Hrvatske i sada Sere

VL
Avatar milidobrović
milidobrović
17:49 28.09.2017.

Čovječe om bi sad mogao kupiti super momčad , kao Abramovič, u istu momčad, Mbape,Modrić, Ronaldo, Neimar, Ibrahimović, Mesi i nazove klub AgroCro

VL
IB
iva.begovic
19:46 28.09.2017.

Na početku krize spominjao se dug Agrokora od 40 milijardi eura, a sada se govori o 2 milijardi odnosno 15 ovisno o računovodstvenoj metodi. Doista je sve to čudno i sumnjivo, kao u onoj reklami za wc papir..".smrdi, smrdi.." , a odakle smrdi, pokazati će trag novca. Ključno je pitanje "tko će se okoristiti od propasti Agrokora?" U svakom slučaju, ukoliko je za likvidnost nedostajalo 15 milijardi, mislim da je toliko Todorić mogao dobiti prodajom neke od firmi iz sastava koncerna. Vjerujem da Ledo ili Zvijezda, a da ne spominjem Belje, vrijede više od 15 milijardi pa ih je mogao prodati da zadrži Konzum. Ili prepustiti Konzum, a zadržati proizvodne tvrtke. Toliki koncern da se samo ovako nacionalizira preko noći, za dug koji se mogao servisirati prodajom tvrtki i/ili javnom ponudom (IPO) - to ipak nije normalno.

VL
Avatar Ronin
Ronin
18:05 28.09.2017.

Todore otkrivaš toplu vodu. Svi mi odavno znamo da HDZovci lažu, kradu i na koncu sudi im se da su zločinačka organizacija, nego daj ti sazovi presicu i fino javno pred kamerama ispali imena svih koje si plaćao i koji su zaslužni za tvoj "uspjeh" da konačno krenemo čistiti šljam što se nataložio u ovih 27 godina.

VL
Avatar comandante
comandante
06:45 29.09.2017.

Objavi kako ces vratiti dugove lopino kradezovska

VL
Avatar milidobrović
milidobrović
17:32 28.09.2017.

Uteko' je na vrijeme, a ne ko' Sanader - da ga ćope na granici. Istina imao je obilatu pomoć pri selidbi, a on će to znati nagraditi. Nek´ je most srušen sad je lakše mutiti vodu

VL
KA
karlodrago
18:09 28.09.2017.

Todoriću ,kad si takva faca zašto se kriješ i zašto ne staneš pred novinare i objasniš sve što imaš ,Ili suoči se na bilo kojoj televiziji sa Plenkovićem ,Ravnjakom ili Dalićkom., pa da vidimo tko je u pravu.

VL
DU
Deleted user
17:48 28.09.2017.

I to kaže onaj koji je prije dan-dva bez dlake na jeziku izjavio da su oni vodili knjigovodstvo s drugačijom politikom. Da, s politikom skrivanja. Knjigovodstvo je knjgovodstvo, ako se zadužuješ onda se to prijavi kao zaduživanje, a ne da se skriva kao zaduživanja dobavljača kako bi se zavarali investitori i podigli dodatni krediti skrivajući istina. Radi se o svjesnom varanju države i investitora za što bi se trebalo odgovarati i vlastitom imovinom. Ne postoji zakoniti način vođenja knjigovodstva koje omogućava da se 16 milijardi minusa prikaže kao 1,6 milijardi plusa. Bez obzira što kasnije radila vlada, Ramljak i drugi, činjenica je da si svjesno varao. Uopće neću spominjati reketarenja sa izlaganjem na policama, neplaćanja dobavljačima, reketarenje dobavljača sa zaduživanjem u ime Agrokora, neplaćenim prekovremenima djelatnika po trgovinama, mijenjanjem zakona kako bi ti uveo soju, itd. itd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.