Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispravak
Povratak na članak

Ivica Šola niti je tužen, niti je suđen, niti je presuđen, pa ni nepravomoćno za klevetu

"U Večernjem listu od petka 17. 7. 2015. godine objavili ste vijest pod naslovom "Ivica Šola pisao je netočnosti o Hrvoju Zovku" te napisali netočne informacije i doveli svoje čitatelja, kao i svekoliku javnost, u zabludu..."

Komentari 5

KR
krka
15:51 21.07.2015.

ha,ha,ha,pohračkali ste čovjeka, sada ližite. UDBA i KOS aktivniji zadnjih godina nego u vrijeme jednonogoga mesara iz Kumrovca

VL
DI
Diosiario
14:11 22.07.2015.

Činjenica je da je oanj prvi Zovkov dokumentarac od 2 studenog do 16. studenog svaki dan na HTV-u reklamiran po nekoliko puta, i trebao je biti prikazan 16.-og. Međutim, kako presuda nije bila onakva kakvu su Zovko i njegovi nalogodavcici željeli, sve je zabašureno, a Zovko je napravio novi dokumentarac u tri nastavka koji toliko vrvi lažima da je čak i general Gotovina koji inače ne komentira takve klasične udbaške rabote, rekao da je izrazito nezadovoljan filmom. E sad, kad je taj takav, zamislite kakav bi tek bio onaj dokumentarac koji je trebao biti u jednoj epizodi i prikazan 16. studenog 2012. u slučaju osuđujuće presude. Eto to su činjenice, a ja pozivam najpoznatijeg hrvatskog falsifikatora Hrvoja Zovka, koji je čista ljaga i sramota novinarske struke, bolesni lažljivac i teški mutikaša, da me tuži, pa da rastavim na proste čimbenike i prikažem kao patološkog lažljivca i mrzitelja svega hrvatskog...

VL
RI
Rizlman
14:14 22.07.2015.

Čekaj malo, taj Zovko, to je onaj koji je na 20. obljetnicu pada Vukovara napravio onu montažu s razgovorima Tuđmana i dedakovića kakvu se nije usudio napraviti čak niti KOS, jer je bila u tolikoj mjeri prozirna? da je taj HTV ozbiljna novinarska kuća, taj tip bi istog trena dobio otkaz, i ne bi se mogao zaposliti više nigdje u novinarskoj struci. Tip je teški bolesnik koji svoje ideološke projekcije i frustracije prodaje ljudima kao činjenice, i što je najgore, skupi se uvijek dovoljno nepismenih koji su u te plitke laži spremni povjerovati. Takvi ljudi truju atmosferu u društvu svojim upornim lažima.

VL
KO
korisnik2
18:10 21.07.2015.

"Novinar HRT-a Hrvoje Zovko dobio je nepravomoćnu sudsku presudu protiv Ivice Šole iz Glasa Slavonije kojeg je tužio za klevetu. Kako je napisao Zovko na svom Facebook profilu" - Autor: Samir Milla, vecernji list, 17.7.2015.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:32 21.07.2015.

Ivica Sola, raspop. Obecao se crkvi, pa mu je udba poslala zenu koja ga odvukla u pakao braka. Sola gorit ces u tom paklu dozivotno. Ili dok se ne razvedes.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.