Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Kostović:
Povratak na članak

Da je u politici sve u redu, liječnici bi radili svoj posao

Što liječnici kažu na to da o sastavu nove vlade odlučuju dvojica njihovih kolega, Petrov i Prgomet

Komentari 6

Avatar juricamesko
juricamesko
21:19 12.11.2015.

Dr.Kostoviću da se liječnici prestanu baviti politikom liste čekanja u prva tri mjeseca smanile bi se za 90% a zdravlje nacije bilo bi kudikamo bolje.

VL
IC
iz.croatia@gmail.com
21:37 12.11.2015.

Po svemu ovome gledano ako se lijecnici, inzenjeri i ekonomisti ne trebaju baviti politikom nego svojom profesijom, onda je u nas stvarno i istinito da se polotikom bave samo povijesnicari i neznalice, zapravo ljudi koji u zivotu nista drugo kreativnoo nisu u stanju napravili, pa im je politika ostala najuonosnija. Ne smijemo zaboraviti da su na zapadu politicari takodjer obrazovani ljudi. U nas je uvrijezeno postalo, ako se ni u cemu nisi dokazao, bavi se politikom, jer tu su ti abnormalne mogucnosti da preko noci postanes bogat i sretan, neovisno o tome sto je u globalu drustvo u kojemu zivis jako nesretno.

VL
LA
LANA555
23:50 12.11.2015.

Damo kukaju i cmizdre.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:41 12.11.2015.

Da ovi naši tzv ljećnici imaju morala i etike a naročito znanja koje je na nivou nedo ih bog nikome, vjerovatno bi se bavili strukom a ne politikom....

VL
BD
bozidar.dolenec
06:04 13.11.2015.

Ma da paše njima ovakova politika a tek ona prijašnja još bolje pokupe oni dobre novce na lažnim nalazima za invalidske mirovine ,na kao zabranjenim pobačajima itd .......!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.