Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Razapeli' je komentarima

Ivanka se pohvalila pismima fanova, no to joj nije bio i najbolji potez

ivanka
26.08.2017.
u 14:14

Čini se da je Ivanki Trump oduševljenje brzo splasnulo kada je vidjela komentare

Ivanka Trump na svom Twitteru i Instagramu podijelila je pisma i crteže zahvalnosti koje je primila. Crteži izgledaju poput dječjih, a uglovnom su na njima samo riječi hvale. Ivanka je napisala da uživa u tim prelijepim pismima. No, čini se da njena objava nije svima najbolje sjela. 

No, sve to naišlo je na ismijavanje i brojne kritike. Neki su se čak i zapitali čemu ona zaslužuje toliku zahvalnost.

Na jednoj fotografiji koju je objavila,  Ivanka sjedi sjedi za velikim konferencijskim stolom dok razvrstava pisma i crteže, dok je druga fotografija slikana izbliza.

 

 

Neki su u svojim komentarima ostavljali poruke da zahvale dolaze upravo od njenog oca, Donalda Trumpa

'Wow! Kako Donald Trump pronađe vrijeme za pisanje toliko puno pisama!?', jedan je od ostavljenih postova. 'Crteži vašeg oca izgledaju sjajno ', drugi je komentar... 'Rukopis tvoga oca sve je bolji', nizali su se komentari, piše Daily Mail

Komentara 5

ZE
Zeljko1975
14:54 26.08.2017.

Ljubomorni ljevicari nemaju pametnijeg posla nego kritizirati lijepu i uspjesno zenu i njene privatne objave. Zato su ruzni,tuzni i zli.

Avatar abcd
abcd
18:15 26.08.2017.

Rugobe libtardske niko ne zeli ni pogledati, pa su frustrirane.

VJ
Vl jedi govna
14:50 26.08.2017.

To si sama crta i šalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije