Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natjecanje

Ivančanima prvo mjesto u kategoriji podmlatka i mladeži

natjecanje (1)
Arhiv Crveni križ
14.03.2011.
u 13:17

Spretnost i vještinu pokazalo je 75 djece iz gotovo svih osnovnih škola ivanečkoga kraja

BEDNJA - Ekipa ivanečke Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog pobjednica je 8. gradskog natjecanja ekipa prve pomoći mladeži Crvenoga križa što je održano u bednjanskoj Osnovnoj školi Franje Serta. Drugo mjesto osvojila je ekipa njene Područne škole u Salinovcu, a treći su učenici lepoglavske Osnovne škole Ante Starčevića. Bilanca je to natjecanja na kojemu se okupilo 75 učenika iz gotovo svih škola ivanečkoga kraja – iz Donje Višnjice, Donje Voće, Klenovnika, Kamenice, Ivanca, Lepoglave, Salinovca.

Pobjedničku ekipu vodila je učiteljica Josipa Krtanjek, a boje Ivanca na međužupanijskom natjecanju 16. travnja u Čakovcu branit će Neven Šoštarić, Mateja Šumiga, Mirjana Kolarić, Karlo Smontara, Nikola Krtanjek i Lovro Divjak.

U konkurenciji srednjoškolske mladeži, na međužupanijsko natjecanje ide ekipa Srednje škole Ivanec koju je vodila prof. Jasminka Vujasinović. Ekipa je u sastavu Margareta Paljak, Amanda Vanjek, Ana Kruhoberec, Iva Canjuga, Margareta Šlopar i Leon Vlaisavljević. Natjecanje u Bednji otvorila je ravnateljica županijskog Crvenog križa Nada Liber, a natjecatelji su odmjerili snage u znanju o pokretu Crvenoga križa i pokazali znanje i umijeće u pružanju prve pomoći unesrećenim osobama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije