Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA REZULTATE

Ivan Penava u samoizolaciji: Ima temperaturu, testirao se na koronavirus

Ivan Penava
Foto: Branimir Bradarić
1/5
16.10.2020.
u 11:27

Tijekom današnjeg dana Penava bi trebao dobiti rezultate testiranja o kojem će ovisiti hoće li se pojaviti na obilježavanju obljetnice smrti Blage Zadre na Trpinjskoj cesti.

Prema informacijama iz vukovarske Gradske uprave gradonačelnik Vukovara Ivan Penava nalazi se u samoizolaciji. Tu informaciju dobili smo na današnjem polaganju vijenaca na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u spomen na pogibiju Blage Zadre i Alfreda Hila na kojoj se nije pojavio Penava.

Kako nam je rečeno, Penava u srijedu dobio temperaturu te se poslije toga odlučio testirati na koronavirus. Iz Gradske uprave nam kažu kako vjeruju da Penava nije zaražen virusom COVID-19 nego da je temperaturu dobio jer se poslije treninga pojavio u večernjim satima u srijedu kada se obilježavala smrt 97 poginulih policajaca tijekom agresije na Vukovar.

Tijekom današnjeg dana Penava bi trebao dobiti rezultate testiranja o kojem će ovisiti hoće li se pojaviti na obilježavanju obljetnice smrti Blage Zadre na Trpinjskoj cesti. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar babinjak1984
babinjak1984
11:59 16.10.2020.

Ubacili mu.

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
13:56 16.10.2020.

I, što sad? Hoće li se sad pisati za svakoga tko se prehladi poseban članak?

LA
Lažnipovjesničar
12:07 16.10.2020.

Da li su i novinari tv N1 u izolaciji ili CNN ima cijepivo za "Covid-20" i dali im desetak doza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije