Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Klarin
Povratak na članak

'Za mene je Božo Petrov povijesni lažov hrvatske politike'

– Petrov je morao odglumiti ono svoje poznato obraćanje novinarima ispred sjedišta Mosta u kojem je najavio prekid suradnje s Hrvatska raste. I to je taj presudni trenutak gdje se Božu Petrova izvuklo golog. Više nije mogao ništa reći – kaže Klarin

Komentari 26

Avatar juricamesko
juricamesko
17:22 08.02.2016.

Klarin se neće prisjetiti Plana 21.neće jer svaki put kad bi ga se sjetio morao bi Zoranu Milanoviću reći da je lažov i da je svjesno prevario hrvatske birače.nije mi nakana braniti Božu Petrova ali dosta je više raznih Klarina ,Marasa i ostalih.shvatite i vi u VL konačno da je Sdp izgubio izbore.ne morate favorizirati vladajuće ali im barem dajte jednako prostora.dosta nam je više svakodnevnog kukanja Sdpeovaca za izgubljenim foteljama.

VL
DU
Deleted user
17:31 08.02.2016.

Kako je krenuo s lažima (dakako o drugima je riječ, jer u SDP-u nema takvih!) u SDP-u mu je zagarantirana karijera!

VL
LU
lunar777
16:34 08.02.2016.

Nisam glasao za MOST no da su sada izbori glasao bih.

VL
Avatar vodomar
vodomar
16:31 08.02.2016.

I za mene. Ne bih se čudio da uzrečica "lažeš kao Božo Petrov" uđe u narodnu predaju. A sjećam se i da sam prilikom posljednjeg posjeta neretvanskom kraju ručao jegulje. Kažu da ih ima puno na ušću Neretve.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.