Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Bez Plenkovića HDZ već ne bi bio na vlasti

Nakon ovog na hrvatskom političkom tržištu sve je moguće, pa i velika koalicija

Komentari 5

JK
ja-kan
12:33 15.06.2017.

Evidentno je da i taj Plemkovićev "transformirani" HDZ niti ne pomišlja na borbu protiv korupcije, da mu ne pada na pamet ispitati sve afere koje se vežu uz Ivana Vrdoljaka, kao i zašto sve velike državne tvrtke kupuju skupi plin od PPD-a.

VL
DU
Deleted user
13:45 15.06.2017.

Ovom koalicijom samo su objelodanili ono što u velikim državnim sustavima postoji oduvijek. Jedni s drugima sretno surađuju ne dirajući protivničku stranu dok ih eventualno ne smijene njihovi, a sve to uglavnom na štetu onih koji nemaju veze s politikom. Paradoksalno je da HDZ, interesnu stranku bez ikakvih nacionalnih i moralnih stavova, naivno bira hrvatska sirotinja čiji svjetonazor hdz iskoristi i zatim ih odbaci kao zadnje smeće. Umjesto da bude obratno.

VL
UR
urbanum
09:44 16.06.2017.

Hrvatska je politička scena sukladna hrvatskoj stvarnosti. Dominantan tip mišljenja svuda pa i kod nas određuje tu scenu. Za mene je porazna razina politčke pismenosti i površnosti ovdašnjih "analitičara". Najbolje što bi se za njih moglo reći je da su polupismeni politikanti. Kako se probijaju na otužnoj medijskoj sceni to je posebna priča ali da za svoj tip mišljenja nikad ne polažu račune to je notorno. Seoski nogometni kibic inventivniji je i mudriji od ovdašnjih eksperata. Jedini savjet koji ostaju je ne čitati ih. S tim zaista valja prestati.

VL
DO
doby43
13:42 15.06.2017.

Sljedeći naslov za kolumnistu posli izbora: "Sa Andrejem Plenkovićem hdz izgubio izbore zbog koalicije s hns-om"

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
18:42 17.06.2017.

milina a koja je korist narodu u ovoj državi bil li plenkovič ili ko drugi na vlasti kad narod senje pod teretom i bez sigurnosti za sutra nikakva i točka jer se samo brinu za upravo svoju vlast i foteljuu i niš drugo dug na dug kreda na kredu i sve više bez posla a milina če bit tek u desetom mjesecu ode sve u kkkkk

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.