Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAX! DONOSI:
Povratak na članak

Ivan Gudelj - kovač hrvatskih nada na udaru

“Mi treneri moramo biti svjesni da nas otkaz uvijek čeka. Iskreno, nije bilo u redu ni to da je s mjesta izbornika U-19 maknut Dinko Jeličić, koji je napravio odličan rezultat odlaskom na Svjetsko prvenstvo na kojem je prošao prvi krug”, kaže Ivan Gudelj koji ne želi sukob s Romeom Jozakom, donosi Max!

Komentari 2

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
21:12 02.01.2014.

O čemu vi pričate? Mlađi uzrasti ak se i plasiraju na svjetska ili europska tam nas sramote, a ovi tutleki seniori se dovedu u situaciju da se moraju čupat protif Islanda. Koji i kakvi treneri? Ja ne vidim niti jednog nogometnog trenera u RH. Vidim polufrajere, bivše islužene drugorazredne haklere, koji su si čvaknuli licencu za odojka i janjetinu u HNS-ovoj akademijici za osobe s poremećajem u ponašanju i sad uglavnom delaju ko sakupljači love od nadobudnih staraca koji se ponašaju ko zadnje seljačine na treninzima i tekmama vlastite sirote dece od 8 i više godina, koja bi se pak u to vreme trebala igrat i uživat u nogaču, a ne sličit svojim roditeljima koje treba prijavit pučkom pravobranitelju za decu. To su uglavnom isfrustrirani starci koji u mladosti niti jednu medalju nisu osvojili, niti su se ikad ozbiljno bavili ni sa čime. I sad svoje pubertetske komplekse leče na vlastitoj deci. To su oni kaj misle ak furaju kool trenirku, reket i tenšule zmazane z lešom, da su samim time sami sebi nekak "športski". Oduzet im decu treba i pustit ih nek se igraju po školskim igralištima, po livadama i parkovima. Zamislite vi to, oni tvrde da usmjeravaju decu u dobi od 8 godina. Ti ljudi ne znaju baš ništ o psihofizičkom razvoju dece, a još manje o istom razvoju športaša. Pitam ih - koji vam je klincu drugi šport, kaj hakla u školi, a stari veli - kakaf drugi šport, moj mali je novi Messi. U zatvor s takvima!

VL
Avatar Glina74
Glina74
18:29 03.01.2014.

Bravo Kristijan Krkač imaš potpuno pravo ti naš takozvani treneri žive u nekoj prošlosti a do sada nisu stvorili ni jednoga dečka da zna da igra nogomet oni su njih naučili da budu samo dobri glumci kada se ih pipne pipne počmu odmah umirati i to smatraju sa dobrim nogometašem . ovdje u Njemačkoj griju klupu u Kölnu tri godine ali oni tu uče filozofiju, pedagogiju ,socijalno ponašanje i kada izađu i završe akademiju onda su kompletni znalci trenerskoga poziva a ne treneri kojima je glavno prije i poslije treniga otiči na GEMIŠT i porazgovarati sa roditeljima koliko mogu očekivati od svoga dijeteta ali po njima su to sve veliki talenti hhhashahahahahahah

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.