Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTAO URBANI MIT
Povratak na članak

Strah i trepet nadzornih kamera u Italiji: Fleximen ih nemilosrdno ruši, policija nije oduševljena

Vlasti u najmanju ruku nisu odušeljene, jer je Italija jedna od država koje su pri samom vrhu po broju stradalih na cestama. Osim toga Italija je zemlja s najvećim brojem kamera za kontrolu brzine u Europi.

Komentari 9

EJ
ejStef
13:03 29.01.2024.

Davno je društvo potpalo pod diktaturu birokracije, gdje se onda većina novca odvaja za njih, a ne za održavanje... Evo, dobar primjer kod nas - nemamo love za popraviti autocestu, jer plaćamo najviše djelatnika po km autoceste u Europi, pa onda stavimo ograničenja brzine. Ili još bolje Zagreb - rupa na cesti, stavimo znak u rupu, nek stoji (po više godina), bitno da ima za ovog u kancelariji... Sve više birokracije, sve manje struke i rada. Nije čudo što radni ljudi polude...

VL
ČI
Čife
14:58 29.01.2024.

Ceste se nisu pomakle iz 20 stoljeća dok su automobili dobro zagazaili u 21 stoljeće

VL
ED
edgar2
12:54 29.01.2024.

Danas je svatko na nešto ili nekoga ljut (bijesan)...to čak uklanja granice...ta slatka želja za ludilom čak i privlači neke građane...Onaj tko je ljut ima veća prava i ne mora biti razuman!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.