Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
državni dug
Povratak na članak

Italija privatizira poštu i ustanovu kontrole letenja

Pokrenuta privatizacija dviju ustanova od čega bi Italija trebala prikupiti od 5 do 5,8 milijardi eura za smanjenje državnog duga.

Komentari 3

XA
xaron
18:22 25.01.2014.

Još kad privatiziraju policiju i vojsku imace napokon državu kakvu zaslužuju. Nastranu šale , to je samo vraćanje par stoljeća unazad kada je aristokracija bila vlasnik kompletne države. Dakle, nakon toliko godina priča ( na povrsini ) o velikom napretkuku demokracije, ljudskih prava, prava manjina svih vrste, prava kućnih ljubimaca... duboko dole se formira nova elita ( aristokracija ) od onih poznatih 1% koji ovako ( ponovo ) preuzimaju vlasništvo nad cijelom državom. Nesmijemo zaboraviti ogromnu ulogu medija svih vrsta u ovoj kolosalnoj podvali.

VL
Avatar Sunčica
Sunčica
15:56 25.01.2014.

napokon...nadajmo se da će to utjecati i na kvalitetu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.