Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPA ZABRINUTA
Povratak na članak

Italija ide prema antiestablišmentskoj vladi

Dvojica čelnika trebaju se u subotu sastati u Milanu kako bi "pripremili program buduće vlade promjena, ako uspijemo", rekao je Di Maio. Moramo raditi "jako brzo", dodao je Salvini. Ne uspiju li, obojica najavljuju brz povratak na birališta.

Komentari 9

GV
golub Vaso
23:06 11.05.2018.

Soroš I njegovi u panici

VL
Avatar superhik74
superhik74
02:10 12.05.2018.

EU birokrati su zabrinuti zbog demokracije u Italiji. Jos bi im jednom namertnuli neizabranu "tehnicku" vlast (marionete).

VL
IS
istjerivackomunista
09:06 12.05.2018.

Narod pali mozak,na guranje ali ipak pali.Bravo narodi Europe odlučujete ne biti Artika.

VL
GL
GlasnaJasna
04:14 12.05.2018.

ima li Htvatska rijec za establisment? zlo mi je od "pipl mast trast as " izreka

VL
DU
Deleted user
22:36 11.05.2018.

Bravo braco Italijani. Prvi zadatak, napraiti jedan zid od 15 metara uzduz citave juzne obale da se sprijeci ulazak imigranata iz Afrike i Arapskih zamalja. Drugi zadatak, napraviti liniju minskog polja na moru i na kopnu, sa istom misijom. Treci zadatak, vratiti liru i otkaciti se Eura. Cetvrti zadatak, izaci iz Evropske Unije i zabraniti psima, imigrantima, svabama i francuzima da udu u Italiju tokom sljedecih 100 godina. E kad to sve uradite, tad ce vam biti bolje i otvoriti cete oci. Sa srecom!

VL
IL
ildefonsa
09:10 12.05.2018.

Genijalci desničari, drago vam je zbog Lege nord? Onda će vam također biti drago da ti luđaci Istru, Dalmaciju i Rijeku smatraju talijanskima i žele nastaviti "borbu za povratkom otetih dijelova Italije".

VL
Avatar dzambo
dzambo
06:25 12.05.2018.

Evo sto novine po Europi ne pisu svaki dan I svaki cas kao I TV da daju izvjestaje svaki dan I svaki cas….oni okolo pisu o nebitnim stvarima a sprema se ovak nesto vecini Europskih gradova u buducnosti….U onome što je mnogo straha prvi znak stvari koje dolaze u zapadnoj Europi, muslimanska politička stranka (osnovana 2012. godine u Bruxellesu) predstavila je svoj program za predstojeće komunalne izbore u listopadu ove godine 2018. Stranka pod nazivom 'Islam' (ili Integritet, solidarnost, sloboda, autentičnost i moralnost) predstavit će kandidate u 40 različitih gradova u Belgiji. Krajnji cilj programa je da se Belgija pretvori u 100% islamsku državu, zajedno s šerijanskim zakonom i jasnim razdvajanjem muškaraca i žena. U ovom trenutku, oni bi se podmiriti s odvajanjem oba spola na javni prijevoz. Gospodin Ahrouch potvrđuje da njegova stranka želi odvojeni javni prijevoz za muškarce i žene: "Tijekom vršnih sati prijevoza dobivamo mnogo žalbi od žene, kada su svi zajedno na autobusu. To je razlog zašto to predstavljamo. " Islamska stranka, koja planira kandidirati kandidate na izborima na Europskoj razini u buducnosti, kampanju je na tri osnovna pitanja: osigurati da se halal obroci poslužuju u javnim školskim kafićima, osiguravajući službeno priznavanje muslimanskih vjerskih praznika i gurajući zakon koji bi legalizira nošenje islamskih marama na javnim mjestima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.