Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Izbor isusovca Tvrtka Baruna za Večernjakovu osobu godine veliki je znak ohrabrenja

Dok dobar dio političke desnice zaziva i slavi vođu i branitelja kršćanstva kakav je Viktor Orban, pater Barun mirno i jasno, koristeći se Facebookom kao propovjedaonicom, prenosi jednu Orbanovu poslanicu

Komentari 5

MI
Mimizo
19:45 12.02.2018.

viktor orban je pravi državnik za svoj narod kamo sreće da i mi imamo takvog

VL
OO
onako_ovlaš
23:22 12.02.2018.

ovaj Pofuk je "zanimljiv" lik,hvali antikomuniste koji su daleko ,kao što je spomenuto poljski svećenik dominikanac Ludwik Wisniewski,a u svojim kolumnama zna navesti kako mu je uzor ,od domaćih teologa, pokojni Josip Turčinović,koji ,za razliku od Ludwika ,nikada nije uu komunizmu pozivao i potpisao javnu peticiju o poštivanju ljudskih i građanskih prava,eto ti ga na,vidi vraga

VL
VE
verica2
16:58 15.02.2018.

Tvrtko Barun je pravi čovjek i super je što su mu čitatelji dali glasove. Podrška g. Pofuka, međutim, nije prava stvar. Upravo suprotno!

VL
JU
juma
22:57 12.02.2018.

Eto docekah jednom i od gospodina Pofuka jedan dobar tekst. Jeste se to krscanstvo pomalo izgubilo, ali samo zato sto danas nitko nije sporeman na odricanja i zrtvu, nego bi svi htjeli dobiti sve, najbolje odmah i jos da se pri tome nikome ne zamjere i ne moraju se previse potruditi. Takav pristup zivotu doveo je do toga da nam je sve postalo relativno, a drustveni stav oblikujemo prema datom trenutku i vlastitom probitku.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:00 13.02.2018.

Odličan tekst , uvijek aktualno. Isusovac Tvrtko Baru istinsko ohrabrenje, ne samo za kršćanski svijet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.