Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilni otac
Povratak na članak

Istukao sinove i natjerao ih gole u kadu s hladnom vodom jer su markirali iz škole

Kao olakotne okolnosti ocu je uzeta u obzir dosadašnja kaznena neosuđivanost, priznanje počinjenja kaznenih djela, žaljenje i obećanje da ih neće ponoviti, a od otegotnih okolnosti vrlo velika količina kriminalne volje upornosti prilikom izvršenja kaznenih djela na štetu vlastite malodobne djece

Komentari 6

Avatar dr. Evil
dr. Evil
20:43 11.04.2023.

Znate li razliku "besplatno" i "džaba". Išao je u školu besplatno ali džaba.

VL
Avatar Bobiii
Bobiii
10:44 12.04.2023.

Danas roditelji idu u zatvor ako udare dijete, zato ne čudi da su djeca nikad gora. Odgaja ih ulica ,prema roditeljima nema više nikakvog respekta. Sve su češća ubojstva roditelja i disfunkcionalne obitelji.

VL
Avatar Cera
Cera
07:07 12.04.2023.

Malo preopasan odgoj, no s ovom diktaturom koja je danas protiv roditelja i učitelja imamo točan primjer kako se odgajaju djeca poput jučerašnjeg videa iz Draškovičeve ulice.... Takvim odgojem barem 20% njih postaju takvi miroljubivi nasilnici.

VL
MI
MiljenkoTravić
12:57 12.04.2023.

super su mi olakotne okolnosti jer nije osuđivan ili da je iz dobre obitelji. Kat to znači, ako si iz obitelji liječnika i do sada si uspješno izbjegao biti uhvaćen (a zapravo si "bolesnik") za ubojstvo ili silovanje djeteta bušš dobio godinu zatvora? Nekada imam feeling da sudac samo gleda kaj još od olakotnih okolnosti može naći i onda se pitamo kak netko tko je ubio čovjeka je za 5 godina na slobodi i ponovo uhićen jer eto, netko mu je uzeo parking.

VL
PO
popravni
20:19 11.04.2023.

Kako je maštovit 🤔 Da to uporabi u traženju posla ne bi se liječio na djeci.

VL
DU
Deleted user
20:48 11.04.2023.

Otac devetero djece??? Jadna djeca s takvom budalom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.