Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT POD STARE DANE
Povratak na članak

Istražili smo: Na koje se sve načine može ostati bez mirovine

Iako su najočiglednija dva razloga za prekid mirovine smrt korisnika ili prekid isplate mirovine zbog utvrđene prevare, Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje istaknuli su kako to nisu jedina dva slučaja.

Komentari 15

AN
antikomunist8
18:23 12.11.2022.

Kada bi se u Hrvatskoj ukinue sve kupljene mirovine i one stečene drugim lopovlucima Hrvatska bi imala samo polovicu umirovljenika koje ima danas.

VL
UJ
ujko41
18:17 12.11.2022.

Ukoliko bi se to dosljedno provodilo ukinuli bi bar 1/3 "partizanskih" mirovina

VL
MM
Marljivi mrav
18:39 12.11.2022.

Jel ima što o "sposobnosti" gospode u 2.stupu koji prisilno uplačujemo,a godinama pada vrijednost. Drugo pitanje uporno se u javnosti čuje kako ima ljepih novčića u drugom mirovinskom stupu koje bi "povlaštena gospoda" rado opljačkali i podjelili među sobom. Ovo su sve stvarni i realni navodi koji budu uskoro postali stvarnost. Mene zanima da stvarno cijeli narod boli briga za mirovinu? Zadovoljni budete sa socijalom (svi)? Plačka se nastavlja, cirkus ide dalje.

VL
Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
17:57 12.11.2022.

Jedni od najslabih. Solidarnost i njima pripada. Ne samo najsposobnima. Jos jednom,ili smo drustvo ili nismo.Hrvatska moze puno bolje.

VL
MX
Mister X
19:07 12.11.2022.

Iako su najočiglednija dva razloga za prekid mirovine smrt korisnika ili prekid isplate mirovine zbog utvrđene prevare, Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje istaknuli su kako to nisu jedina dva slučaja. Nego ima i sljedeči način je Ako ste Srpske nacinalnosti ili Ruske ?? nacionalnosti ! Međutim što nema kod umirovljenika da im pošalju cijeli izračun njihove mirovine da bio se uvjerili dali sutočno i pošteno izračunate tko da znhate dali ste prtevareni kao Bosanc ili se netko samo zabunio da vas ošteti ? Jer nije li zabuna isklučena... ? Kad radite jedan radni vjek u međunarodno jako prizhnatoj i drugi dio recimo u Nkjemačkoj imate osječaj domovino bjeda li si ili si ili škrtica ili si lopov ili si mačeha !?

VL
Avatar patkovic
patkovic
07:26 13.11.2022.

ako nekoga prođe ptsp dali se ukida i muljovina?

VL
Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
23:06 12.11.2022.

Prestrašno. Sutra možeš napisati nekome neprihvatljiv komentar, pronađe te tajna policija, podigne optužnicu i uzmu ti životnu ušteđevinu. Ljudi, nahrdali smo. Bježmo s portala.

VL
DM
Dragica.maros
07:12 13.11.2022.

Rivala osuđen, a njegovi i dalje primaju mirovinu stečenu na njegovim potvrdama! Zaista društvo za pet kad je poštenje u pitanju. Sramota od vas

VL
Avatar patkovic
patkovic
07:25 13.11.2022.

jedan primjer može biti i trovanje supružnika zbog obiteljske mirovine kada su u fazi rastave

VL
DA
Davimani
20:32 12.11.2022.

Zašto se onda ne ukine mirovina lažnim vojnim invalidima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.