Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaplijenjeno 17 kg

Istranin u Zagrebu 'pao' s oko 9 kg marihuane, u kući našli još 8 kg

Marihuana
Foto: PU zagrebačka
1/3
22.01.2013.
u 12:32

Procjenjuje se da bi vrijednost zaplijenjene droge na ilegalnom tržištu u prodaji na veliko dosegla 100 tisuća kuna, a prodajom na malo, po gram, čak 300 tisuća kuna.

Zagrebačka policija pronašla je nešto manje od devet kilograma marihuane u automobilu 35-godišnjaka iz Istre, kojeg je zaustavila na naplatnim postajama Lučko, nakon čega je u njegovoj kući pronađeno još 8,3 kilograma te droge.

Procjenjuje se da bi vrijednost zaplijenjene droge na ilegalnom tržištu u prodaji na veliko dosegla 100 tisuća kuna, a prodajom na malo, po gram, čak 300 tisuća kuna.

Policija je vozača Renault Lagune zaustavila na izlazu s autoceste A1, na naplatnim postajama Lučko, i već je imala nalog suca istrage zagrebačkog Županijskog suda za pretragu automobila, u kojem je pronađena PVC vrećica sa 657 grama marihuane, vaga i manji novčani iznos.

Odmah je pretražena i njegova kuća u Istri, u kojoj su pronađena još 8334 grama marihuane te vaga i veći broj stabljika i grana indijske konoplje.

Osumnjičeni je kazneno prijavljen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te priveden pritvorskom nadzorniku.

>>Hrvatski i srpski MUP uhitili dilere s 300.000 eura vrijednom drogom

>>Na Bajakovu 'palo' više od 10 kilograma marihuane

Komentara 2

ZE
zeus10
13:17 22.01.2013.

Tisuće ljudi neće dobiti svoj lijek za klukom

BU
bujad
16:19 22.01.2013.

ideesovac donio poklon esdepeovcima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije