Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriminal u Merkuru
Povratak na članak

Istraga na ginekologiji - Sumnjiva smrt mlade trudnice

Ravnatelj Vidas prokazuje makinacije u bolnici 2007., a nove je slučajeve – prešutio

Komentari 7

GL
glavo
14:14 07.04.2012.

kad ovo procitam poludim...da se ovdje radilo o mojoj zeni i djetetu uzeo bi kalas i odveo doktore u jednu kolibu ispod sume.onda bi se usrali i jedan drugoga optuzivali i na kraju sve javno priznali pred kamerama jos razmisljamm sto bi onda bilo...

VL
CH
chemica
14:31 07.04.2012.

Opće rasulo. Takvo nam je i pravosuđe pa osim EU birokrata, teško da se bilo tko ovdje previše uzbuđuje. Novoj zajednici naroda u koju ulazimo je najbitniji interes krupnog kapitala, a to je funkcioniranje pravne države. Bitno je da kapitalist može doći amo i kupiti što ga volja. Pri tome mora uživati maksimalnu moguću pravnu zaštitu. To što mi moramo odlaziti u Sloveniju da nam se djeca rode kao ljudi...Nekako ih zaboli. Ima i bitnijih stvari od ljudskog života. Jezovito. Nećemo se baš ni u Evropi previše nauživati morala. Ma bitno je da se mi samo maknemo što dalje od ove naše domoljubne gamadi. Gore nam ne može biti.

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
14:48 07.04.2012.

Preporučavam svima da pogledaju film Branka Schmidta : \'Ljudožder vegetarijanac\' jer se upravo bavi ovom tematikom i kriminalu u zdravstvu. Film jednostavno prikazuje hrvatsku realnost i zbog toga je odličan.

VL
IS
Iskra1
15:40 07.04.2012.

Korupcija u svakoj pori drustva svih rukovodecih osim tu i tamo po koji ‘lone ranger kojeg ili koju se mora odmah diskreditirati, skinuti – bas kao u prijasnjem rezimu. Halo Evropa, gdje si sada? Evropa ponovno sjedi na strani ii promatra katastrofu, kao nece se mijesati (osim ako je Hasko sudstvo u pitanju). Sada bolje razumije ono anti-Christ je zavladao Hrvatskom i cijelim balkanom. Sto jos moze biti nize kad nestane morala a narocito u lijecnickim i pravosudnim institucijama (stupovima covjecnosti). Kakva pravna drzava? Samo se radi na cepljenju svake rupica za samoodrzanje onih kojima najvise treba. Jos nisam vidjela aktivnu akciju sa krim miljeom , lopovima i povratkom drzavne imovine. To bi trebao biti prioritet i najlakse donjeti povrat pronevjerenog novca i olaksice osiromasenom narodu. Stednja na narodu koji nema je krivi ekonomski model. A za ovakve zvjerske postupe u bolnicama, ne samo da treba zatvoriti krivce, drzava mora placati sve lijecenje i potrebe za invalide/zrtve ovih krivotvorenih lijecnika a od takvih osoba oduzimati od njihove imovine i buducih prihoda – to se radi na zapadu u pravnoj drzavi.

VL
LA
larala
16:56 07.04.2012.

ovo je razultat ušteda u zdravstvu, svaka pretraga košta, svaki carski košta a, bolnice nastoje što više ušparati....uostalom tako im vec godinama nalažu ministri.....uštede, uštede, uštede....pa, cemu se onda cudimo?....treba graditi privatne poliklinike novcem od zd. osiguranja.....

VL
UF
ufrm
16:58 07.04.2012.

Medicina na balkanki nacin, tako je bilo u jugi isto je i danas a onda se novopeceni ljecnici cude kako im fakultet izvan hr nista ne vrijedi, nazalost isti su replike likova na med fak. koji sebe nazivaju profesorima.

VL
CH
chemica
17:11 07.04.2012.

Jel nam je i sudstvo u Jugi bilo \"na balkanki nacin\"? Ne baljezgati o stvarima o kojima se nema pojma. Puno je bolje popričati s nekim liječnikom ili pravnikom koji je u komunizmu počeo karijeru. Svi žale za tim \"dobrim vremenima\", kada je ipak bilo malo više reda. Znalo se tko što radi i sankcioniralo se ništarije koje su nakon devedesete uspjele zavladati ovom zemljom. Zato nam je danas ovako lijepo u njoj. Čekamo da se vrate stručni i moralni ljudi, čiji smisao postojanja neće biti korupcija i zataškavanje nepravilnosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.