Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNIJELI STAVOVE

Istina o hrvatskoj desnici: Lideri otkrili što misle o Milanoviću i jesu li protiv EU, znanosti i pape

02.01.2022.
u 20:45

Nekad je desnica zazivala euroatlantske integracije, u Vatikanu imala uzor i saveznika i bila privržena znanosti. Danas se doima da je promijenila smjer te da joj se lijevi predsjednik - sviđa

Komentara 37

Avatar American_ninja
American_ninja
21:27 02.01.2022.

Najveća prijetnja znanosti i općenito zapadnoj civilizaciji dolazi s lijevog dijela spektra, od raznih eko-fašista, woke ideologa i sl. imbecila

Avatar BitceSveOK
BitceSveOK
10:17 03.01.2022.

Podjela na desnicu i ljevicu je zastarjela, u realnosti postoje globalisti i suverenisti. Zato je izgledna koalicija HDZ-Možemo jer obje stranke rade za strane interese i financirane su izvana (Možemo od Soroša, a HDZ iz EU fondova koji stranka raspodjeljuje svojima kako se lijepo vidi na primjeru Žalac). Suverenisti pak žele da ovisimo o sebi i vjeruju da naši ljudi imaju dovoljno znanja da naprave prosperitetnu Hrvatsku. U takvoj podjeli je moguće da i neki ljevičar završi u suverenistima poput Milanovića.

TR
trpimir2021
21:26 02.01.2022.

Pomutnju izazivaju promjene u znanosti. Znanošću upravljaju njeni financijeri, pa vrhunski experti brane naručene znanstvene stavove. Novac je kao i mnogo čemu do sada i znanosti oduzeo nevinost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?