Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marijana Petir
Povratak na članak

'Hrvatska i Slovenija prijateljske su zemlje i imamo više onoga što nas spaja nego razdvaja'

Konvenciju je pripremila 'ad hoc' stručna skupina, a ne države članice, što je uobičajeno

Komentari 27

CR
crodux
21:27 10.12.2017.

kad čujem pojam nasilje nad ženama riga mi se, ima državni zakon koji je napisan gdje se svako nasilje i zločin kažnjava i ne treba mi nitko dodatno trubit u glavu, s time samo hoće prikazati kako su hetero muškarci nasilnici a gejevi su kao miroljubivi! bu

VL
DU
Deleted user
21:20 10.12.2017.

Kaj vi znate .. vama će Zoran Šprajc ,Stanković,sanja Sarnavka ,Šimleša i slična ideološka ekipa objasniti da je normalno da muškarac koji se ‘traži ‘ može slobodno na olimpijskim igrama boksati za žensku ekipu .

VL
DU
Deleted user
21:24 10.12.2017.

Ratifikacija Istambulske konvencije neće zaustaviti nasilje nad ženama. Ali će na velika vrata u naše zakonodavstvo uvesti rodnu ideologiju. U budućnosti to može značiti i obavezu u vrtićima i školama za "gender switch day". Kome to doista treba? Vjerojatno lažnim demokršćanima poput premijera ili zastupnice u EU parlamentu gđe Šuice. Šutljiva većina treba reći dva puta NE. Ne nasilju nad ženama. Uredimo to našim zakonima! I ne, rodnoj ideologiji i Istambulskoj konvenciji.

VL
DU
Deleted user
21:26 10.12.2017.

Nije Beljak jedini uništio HSS. To je već pošlo za rukom kada su 2000. išli u proces detuđmanizacije s žutima i crvenima.

VL
CA
carlo20
22:07 10.12.2017.

Beljak je HSS pretvorio u ljevičarsku stranku, i sve što diše konzervativno je napustilo HSS i HSS sad uzima sdp-u biračko tijelo. Beljak i njegova ekipa parazitiraju na grbači SDP-a i SDP nema nikakve koristi od HSS-a jer HSS nemaemaa više ono biračko tijelo za koje su tupavi SDP gubitnici mislili da bi im koalicija sa HSS-om donijela. Inače, znate li tko je šef Beljaku i Bernardiću? To je samoborski tajkun Želimir Kodriću, a tko je Želimir Kodrić? Guglajte Zlatko Zdunić, taj bivši poslovni partner Kodrića će vam objasniti tko je Kodrić. Gospodin Zdunić je svašta u DORH-u ispričao o Beljaku i Kodriću, a od uhićenja ih trenutno spašava samo Milanovićev sluga Cvitan, ali past će svi oni skup s Cvitanom kad tad!

VL
Avatar DŠ.....
DŠ.....
21:48 10.12.2017.

Beljak je Svemirac za Tomčića, Petirovu, Friščića, Pankretića i slične koji su zalutali u HSS.

VL
DA
dato
09:40 13.12.2017.

Budimo iskreni ,Hrvati mrze Slovence, pa ni sami neznaju zakaj...Ljudi moji , pa zar je to moguče ?

VL
DU
Deleted user
21:29 10.12.2017.

Istambulska konvencija je zadnja bitka. Gospodina i sotone. Ratificirati znači na velika vrata uvesti rodnu ideologiju sa svim devijacijama koje već postoje na zapadu. Zato recimo svi STOP za rodnu ideologiju. Ali i STOP za župane koji mlate svoju ženu. Takvima županima je mjesto u zatvoru i nikako ne mogu obnašati nikakve funkcije.

VL
CE
centirion
03:47 11.12.2017.

Ova nije normalna!

VL
HV
h v
22:21 10.12.2017.

marijana je uporna u ponavljanju "cinjenica" - mislim da je ona dobra navijachica ili cheer-leader, međutim cinjenice za politichare znaci u prijevodu: djelomicna istina ili neistina izvucena iz konteksta ili interpretcija koja koristi njihovim ciljevima. njeno misljenje o nekim stavrima, izvan poljoprivrede gdje je izrazito kompetentna, je tendeciozno i nekad potpuno krivo, cak nekad i priglupo, sto jako cudi za ovako inteligentnu i obrazovanu osobu, ali vrjednosnoni sistem i duh ovoga drustva je uspio pokvariti i upropastiti puno dobrih ljudi. o ratu u bosni nema pojma, o pravu nema pojma, o samoboru nema pojma, pa bi bilo pristojno da ili ne prica o tome ili da se bolje informira-ovako zvuci da ne zna cak ni cinjenice koje svaki pismeni građanin moze procitati u novinama, ili ignorira svoju pismenost i inteligenciju.

VL
AV
avim
16:25 11.12.2017.

Petorka pricas gluposti u koje ne vjerujes niti sama,duramo se samo sto moramo,Slovenci bi nas pojeli samo da mogu i smiju

VL
DU
Deleted user
21:41 10.12.2017.

Čuo sam za primjer iz Švedske... tamo se klipan dosjetio da bi danas mogao biti žena... prijavio se da prespava u ženskoj kući... tokom noći se opet sjetio da bi mogao biti muško, i silovao kolegicu, stanarku kuće.... kad je ispraznio jajca ( nije prostačenje) , opet se pretvorio u ženu...i eto vam vaše rodne jednakosti i vaše demokracije....

VL
DU
Deleted user
22:49 10.12.2017.

Naše europarlamentarke, i svakako gđa Petir, uistinu nas zastupaju i njihov glas odzvanja, imaju rezultata, pragmatične su i niti trenutka njihovo opredjeljenje nije upitno. One zastupaju Republike Hrvatsku, znači nas, i europske vrijednosti koje i mi dijelimo. Nažalost njihove kolege,, sa manjim izuzetkom g. Picule(mogao bi se više založiti), niti iz daleka nisu blizu našim zastupnicama. Naprotiv, ne zamjećuju se nikakav doprinos zastupnika Jakovčića (čini se da se više bavi metafizikom, a ne konkretnim radom i doprinosom Republici Hrvatskoj) , niti znamo ime zastupnika, i čime se bavi, iz stranke Orah. Sve pohvale euro zastupnici Petir. Sve pohvale našim damama. Odličan za naše zastupnice. Dobar za g. Piculu. Ostali ne prolaze.

VL
DU
Deleted user
22:42 10.12.2017.

Tvrdit da nam je Slovenija prijateljska zemlja mogu samo prodani poltroni ili neupućeni nesposobnjakovići. Slovenija se još 1991. probala dokopati hrvatskog teritorija, sustavno nam podmeće nogu, a 2010. kako bilježi Wikileaks, aktualni predsjednk Pahor Amerikancima govori da ne bi nikako bilo dobro da RH uđe u EU prije Srbije. DA, prijatelji, kome? Hrvatskoj sigurno ne.

VL
LI
lipa75
21:26 10.12.2017.

Razlog zašto uvijek izvučemo deblji kraj u međunarodnim odnosima je katastrofalna vanjska politika i lobiranje. U svijet šaljemo podobne i limitirane politicare, uključujući dotičnu gospodičnu Petir. Još da joj se pridružio gospodin Tepeš kako je bilo planirano, dotaknuli bismo dno dna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.