Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostvarili mu san

Ispunili želju bolesnom dječaku - biti Batman na dan!

batkid
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
15.11.2013.
u 23:19

Uz pomoć humanitarne zaklade Make-A-Wish (Poželi želju) san petogodišnjeg Milesa Scotta pretvoren je u stvarnost

Najveća želja petogodišnjeg Milesa Scotta, koji se oporavlja od leukemije, bila je da bude Batman na jedan dan. Uz pomoć humanitarne zaklade Make-A-Wish (Poželi želju) njegov je san pretvoren u stvarnost.

Miles, poznat i kao Batkid, odvezao se sa trga Union u San Franciscu u jednom od dva crna Batmobile Lamborghinija. Njihovu pustolovinu gradom, u kojem su se borili protiv Riddlera dok je pljačkao banku, zatim su oslobodili gradonačelnika iz ruku zlog Pingvina te još mnogo toga, putem društvenih mreža pratili su mnogi građani, koji su im se uskoro i pridružili na ulicama San Francisca.

Milesu je leukemija dijagnosticirana sa 18 mjeseci, a u lipnju je prestao sa liječenjem.

Ova zaklada ispunjava želje djece diljem SAD-a. Tako su jednom od njih omogućili da bude tajni agent, dok je drugi bio Batmanov pomoćnik, Robin.

>>Postoji i u pravom životu: Batman spasio mače iz zapaljene kuće

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar airbizz
airbizz
08:50 16.11.2013.

najljepše i najveće postignuće u našem životu su djeca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije