Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatsku pobijedila u Strasbourgu

Ispovijest žrtve seksualnog nasilja: Pravda postoji, ali strah me da monstrum ne naudi meni i kćeri

17.12.2023.
u 21:14

Neka budu hrabre i nikada ne odustaju. Da ne šute i da se ne srame reći istinu koliko god ih ponižavali, poručila je Maja Vučković žrtvama seksualnog nasilja

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Striborski
Striborski
22:11 17.12.2023.

Hrvatski sudci koji su sudili ovaj predmet - ostavka. Vrhovni sud - ostavka. Ministar uprave i pravosuđa - ostavka. Najmanje.

SB
Stroga Babaroga
22:15 17.12.2023.

Žalosno je da pravdu treba tražiti u Strassbourgu, ali sreća da postoji ta mogućnost! Sretno Majo!

SS
simpatican.simpa
22:53 17.12.2023.

Nažalost ova presuda, kao ni ostale, nije obvezujuća za hrvatsko krivo pravosuđe. Hrvatski sabor bi trebao pod hitno razriješiti i kazniti odgovorne na Vrhovnom i Ustavnom sudu i ostale niže sudove kazniti , te narediti da poštuju Zakone koje sukoje su donijeli u Saboru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije