Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTAC GA ODVEO
Povratak na članak

Ispovijest majke koja je od ožujka tražila sina (12): 'Moj sin je napokon na sigurnom'

Za ocem je zbog kršenja sudskih odluka Republike Hrvatske i kršenja prava djeteta bio određen istražni zatvor u Hrvatskoj i izdan Europski uhidbeni nalog, a dječak kao hrvatski državljanin prema odluci Općinskog građanskog suda u Zagrebu nije smio napustiti Hrvatsku

Komentari 6

Avatar Tombstone
Tombstone
18:39 20.10.2023.

Radi se o kaznavanoj prevarantici. U Njemackoj, Malti, Italiji ali I Hrvatskoj. Onaj je osoba koja je ukrala sav novac iz Fondacije Dora Situm.

VL
Avatar Make my day
Make my day
02:31 21.10.2023.

Sud je odlučio da je za dijete najbolje da ga odgaja osoba osuđena za pronevjeru, krađu novca, manipulaciju i laganje. Bravo za hrvatskog sudca.

VL
PI
prava istina
20:28 20.10.2023.

Svaka joj čast kako je kao profesionalna prevarantica uspjela sve ove institucije zavesti, prevariti i napraviti dobar kriminalni poduhvat. Dijete sigurno nije sretno s njom jer je uvijek plakalo kada ga je pokušavala odvesti.

VL
PI
prava istina
18:47 20.10.2023.

Slobodna dalmacija dovoljno govori o toj "majci" koja je čak i prema pokojnoj curici Nori Šitum išla prevarom. Ma muka mi kad čitam ovo o njezinoj brizi. Osoba koja se predstavljala kao kčer Stipe Mesića, na to je došla.

VL
PI
prava istina
17:38 20.10.2023.

samo ukucajte u Google ime ove "mame", tko je i kakva je i šta je sve radila. Samo si mogu misliti koliko sada maleni plaće za ocem koji je bio izuzetno dobar, brižan. Zagorčala je život djetetu i ocu i sad glumi dobrotu. Nek ne se.....re.

VL
PI
prava istina
10:08 21.10.2023.

ukucajte na youtubu samo Revizija: 150 zabranjenih metara i da se vidi koja je to spodoba. Čak je ostavila njegovo prezime jer joj valjda njeno prezime Šljokavica nije baš bilo zvučno. Doslovce mi nije jasno koliko je službenih organa uspjelaa izmuljati a da se uvidi da to što su napravili tom dječaku je monstruozno. Ne kužim i tog novinara koji je nasjeo na njenu verziju i samom Večernjem listu koji nisu napravili provjeru u kojoj ona onako srcedrapajuće govori o tzv. sreći. Koliko se taj otac borio za tog malog dječaka, šta mu je radila, koliko je taj dječak plakao i zazivao oca kada ga je željela odvesti!!! Bilo je to strašno slušati. Još sad mi je u ušima plać i udaranje po vratima i zazivanje oca da ga ne odvedu. Čovjek se razbolio od svih tih tegoba i borbe. Ovaj monstrum od majke je u stanju sada pričati o konačnoj pobjedi, strašno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.