Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumio ga N. Cage

Isporučivao oružje Armiji BiH i Iračanima: Gospodara rata SAD želi razmijeniti za košarkašicu i bivšeg marinca

29.07.2022.
u 17:13

Viktor Anatoljevič But uhićen je u Tajlandu dok je agentima DEA-e prodavao oružje. O njemu je napravljen film 2005., a utjelovio ga je Nicolas Cage

Komentara 13

FI
fifmar
16:13 30.07.2022.

A kako je isporučivao oružje BiH kada po njihovoj povijesti rata devedesetih nisu ništa imali nitko im nije pomogao i nitko nije bio za njih čak i tisuće dragovoljaca iz islamskih zemalja nisu uspjele doći do BiH nego su vraćeni u HR kako bi sačuvali BiH od eventualnih mudžahedinskih zločina, a svu humanitarnu pomoć i pomoć oružjem su isto zadržali , vjerojatno da bi time pomogli stotinama tisuća izbjeglica koji su se skrasili u HR.

DU
Dubrovnik4711
19:27 29.07.2022.

Ma,jeli....a ovaj rus monstrum.

FA
falcones
21:06 29.07.2022.

Košarkašica je imala, prema ruskom tužiteljstvu, sedam grama ulja hašiša u spremnicima za e cigarete. To je diler??? Rusija samo nije normalna država...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?