Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervencija vatrogasaca

Ispod haube izvukli tri kune

Foto: JPVP Grada Osijeka
1/5
12.07.2016.
u 12:50

Šest vatrogasaca s jednim vozilom dojurilo je u Labinsku ulicu

 Tri "podstanara" – malene kune uvukle su se u automobil parkiran pred kućom u Labinskoj 30 u Osijeku. Ne znajući kako ih "deložirati", vlasnici su u pomoć pozvali vatrogasce. Telefon je vatrogascima zazvonio u utorak oko 11.20 sati.

– Uvukle su se pod haubu, nisu htjele van, vlasnike je bilo strah pa su pozvali nas vatrogasce, mi sve rješavamo – smješkaju se u JPVP-u Grada Osijeka, kojima neobične intervencije nisu strane.

Šest vatrogasaca s jednim vozilom dojurilo je u Labinsku ulicu, intervencija je trajala od 11.22 do 11.40. Dečki su navukli rukavice i uhvatili nestašne životinjice, izvukli ih iz vozila i kasnije oslobodili.

>> Psi su čovjekov najbolji prijatelj, ali tu bi im titulu mogle ukrasti koze, ovce i krave

Ključne riječi

Komentara 4

NE
nemanatrag
13:35 12.07.2016.

Samo 3 kune? Pitajte Bosu koliko on kuna izvuče od svojih radnika....

OS
osica
14:21 12.07.2016.

Neka su oslobodili "naše ponosne kunice . Slatke su al ih je malo"

DB
db123
18:02 12.07.2016.

ako su ti slatke pellaj si ih kuci pa ih imaj za stalno .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije