Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istražili smo

Isplati li se uopće treći stup? U 12. godini štednje naknade 'pojedu' poticaje

26.08.2022.
u 22:22

Država je napravila dvije odlične korekcije: ukinula ulaznu naknadu i omogućila isplatu bez MOD-a i njegove ulazne naknade

Komentara 11

MU
Muka
04:55 27.08.2022.

Bježite od toga što dalje. Ja naivan nasjeo u erste. Ponudili mi siguran fond za ulaganje. Svake godine uplačivao toliko da dobim onih 15% od države i još mi oni obečali 4-5%prinosa. Trenutno ne amo da nema prinosa već su si pohapali i ovih 15% što mi je dala država a sad polako se i smanjuje moja uložena glavnica, a istovremeno prikazuju milijarde dobiti. Bježite ljudi od tih bankovnih lopova Ne nasjedajte. Bolje u čarapu

DU
Deleted user
07:57 27.08.2022.

Otišlo sve na plaće menadžerima.

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
22:53 26.08.2022.

Isplati li se uopće treći stup? U 12. godini štednje naknade 'pojedu' poticaje. Isolati li se uopće u neimaštini balkana sanjati da si svoj na svome kada možeš uz poticaj perspektive imati spašenje u Irskoj i umjesto da te pojede sramni balkanski ustašluk možeš fino živjeti i raditi u Europi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?