Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvojica u čačku

Išli krasti streljivo u vojnom poligonu pa poginuli u eksploziji

eksplozija kuće u Velikoj Mlaki
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
16.12.2013.
u 15:12

Nesreća se dogodila u nedjelju popodne, a mrtva tijela nastradalih pronašli su radnici tek danas ujutro kada su došli na posao.

Najmanje dvije osobe poginule su u eksploziji poligona tvrtke "Sloboda" koja se u nedjelju dogodila u selu Miokovci kod Čačka, javljaju mediji u Srbiji. Prema neslužbenim informacijama, nekoliko osoba je ušlo na poligon za ispitivanje vojnog bojevog streljiva i eksplozivnih sredstva, vjerojatno namjeravajući ukrasti streljivo ali je, iz zasad još neutvrđenih razloga, došlo do eksplozije u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, a dvije pobjegle s mjesta događaja. To je utvrđeno pregledom snimaka video-nadzora. Nesreća se dogodila popodne, a mrtva tijela nastradalih pronašli su radnici tek danas ujutro kada su došli na posao.

Tanjug javlja kako je radnik osiguranja, koji je u nedjelju bio u službi, registrirao eksploziju, osmotrio teren i budući da nije bilo požara, izvijestio svoje nadređene u "Slobodi" da je na poligonu sve u redu.

>>Policija još traži 'bombaša' koji je bacio ručnu bombu na stubištu zgrade

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije