Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRSAD KANDIĆ
Povratak na članak

Amerikanci poslali posebni zrakoplov za terorista uhićenog u BiH

Prepiska posredstvom platforme WhatsApp, koju su presrele obavještajne službe, dokazuje kako je Kandić bio u vezi s nekima od najutjecajnijih osoba u strukturi IS-a.

Komentari 3

Avatar dobry
dobry
17:32 31.10.2017.

Čestitke susjedi! Iskorjenite to zlo koje vas pokušava kompromitirati. Dok je savezništva Bosanaca i Hrvata, velika serbija će ostati "sanak pusti"... a anticenzura će crknuti poprijeko...

VL
DU
Deleted user
16:25 31.10.2017.

Ma nema do amera ... najprije zlovence uhvatili s prstima u pekmezu sad ove isilovce šta je sledeće sklapanja ruskih migova ?

VL
Avatar megatronman
megatronman
16:23 31.10.2017.

Funkcionira crvena tjeralica za ISIL ali ne i za Todorića.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.