Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Al-Qaeda zahtijevala otkupninu
Povratak na članak

Islamisti oslobodili časnu sestru otetu prije gotovo pet godina

Ured predsjedništva Malija objavio je na Twitteru da je Gloria Cecilia Narvaez, koja je oteta u blizini južnog grada Koutiala blizu granice s Burkinom Fasom 7. veljače 2017., oslobođena u subotu.

Komentari 1

MX
Mister X
12:02 10.10.2021.

Nitko ne spominje od kuda sve i koliko desetina tisuća "podobnih Popva i časnih " poslano u Irak i Afganistan da prekrsćavaju nečpismeni narod .. Jer sv i smo Alaha pozbnaju a ne i naše junake kao Isusa i majku mu Božiju. Pa neka još i to nauće da je žena jako problematično biće zbog čije pameti smo sv i nastradali i istjerani iz Raja ! Iako ja snmatram stvoritelja za krivca za fuš... Cijeli svjet univerzum i sv sve stvori iz ničega a Evu morao rezati leđa Adamu . Blago malim Isalamistima !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.