Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveći pokolj u SAD-u
Povratak na članak

Islamist je bio selfi manijak koji je čuvao političare i ostalu elitu

Donald Trump likuje- izrazio je "zadovoljstvo" i rekao da "cijeni čestitke za to što je bio u pravu vezano za islamski terorizam

Komentari 10

Avatar nekakav
nekakav
12:41 14.06.2016.

kako to da su sad amerikanci zgroženi nečime što sami rade svaki dan po afganistanu, iraku...?! ne kužim. islam nije problem. teško je ljudima vidjeti gole činjenice. jer su bombardirani nevažnim stvarima. pa je tako guzica kim kard....an važnija odja od odluka koje se tiču života ljudi. bb ima veću težinu od učitelja. kome odgovara takva situacija? onima koji vuku poteze i korist sa strane, iza kulisa. zgražati se nad ovakvim zločinom, a biti gluh, nijem, slijep, pred istim takvim zločinima koje rade tvoji sunarodnjaci, e to je već malo žešće licemjerje. ako amerikanac nije tražio odgovornost za ubojstvo 100-ak svatova u afganistanu, počinjeno od strane američkih vojnika, teško se može prihvatiti nekakvu kaznu za ovo. što siješ, to i žanješ. coca-cola revolucija nije donijela radost ni libiji, iraku, afganistanu. teškim oružjem zaustavljene su revolucije u bahreinu, s arabiji, kuvajtu, emiratima. u zemljama bez ikakvih ljudskih prava. al u jednoj siriji, gdje su žene imale prava kao i u hrvatskoj, e tamo je izbila pobuna. svašta. ovo se inače i očekivalo pred 15 godina, od samog početka američke osvete. da se nered prošiti i na tlo otkud je i agresija krenula. a mi bi mogli početi razmišljati i o izlasku iz nato-a. ovak smo se sami odredili kao meta.

VL
RA
Rangostar
12:51 14.06.2016.

Bilo je i vecih pokolja u SAD-u samo sto se Indijanci ne racunaju.....

VL
Avatar mason
mason
19:15 14.06.2016.

Uhiceni u blizini Los Angeles je James Wesley Howell, bijelaca 20 godina iz Indijane. Nije musliman ,tako da ta dva slucaja vjerovatno nisu povezani. Ali ovaj je kupio ilegalno pusku pa zato Obama i Hillary ne dizu frku oko toga. A to opet dokazuje da oruzje u USA moze kupiti svako bez obzira kakvi su zakoni .Oni zele ovaj slucaj Iskoristiti za stroziji zakon o naoruzanju koji nece nista rijesiti.

VL
MX
Mister X
02:35 15.06.2016.

Islamist je bio """selfi"" manijak koji je čuvao političare i ostalu elitu .. Zašto si to ta gospoda političari i elita priuščuju ? Oni ga plate i sigurni su bili cijelo vrijeme nije li to istina ? Uz njihovu blizinunu zna i njihovo pravo iskreno gledanje na te kako nam VL. naziva .... LGBT ....??? " Lezbejke, Gayevi, Bolesni Tipovi" ? Ili je ipak neki drugi prevod ? Ne znam zašto se ne koristi naš narodni izvorni hrvatski izraz, gdje je problem i tko im to brani da pišu malo i za narod-Hrvate ne smo za engleze selfi LGBT ...........

VL
Avatar Bigg
Bigg
07:37 15.06.2016.

Ima li negde spisak ubijenih?

VL
OK
okvarbudovič
16:20 14.06.2016.

o mrtvima sve najbolje,bez ogovaranja .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.