Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.02.2014. u 12:00

Kukić je dao otkaz i časno odstupio, odlučan da kao stručnjak karijeru nastavi bez medijsko-političkih repova

Sandra Švaljek, Bandićeva zamjenica, ekspresno je povukla svoga supruga Nenada Kukića s plaće u ZG holdingu nakon što je otkriveno da je ondje zaposlen bez natječaja s bruto plaćom od 18.200 kuna. Kukić je dao otkaz i časno odstupio, odlučan da kao stručnjak karijeru nastavi bez medijsko-političkih repova i o tome obavijestio šefa Holdinga Slobodana Ljubičića koji ga je i zaposlio. Ljubičić nije imao razumijevanja za taj potez, kaže Kukić Jutarnjem, pa ga je nagovarao da ne daje otkaz jer će se “medijska prašina smiriti” dodajući da je sve napravljeno po zakonu. Po zakonu sive zone.

Bivši župan ulagao na crno, a sad se poziva na zakon

Milivoj Brozina, bivši primorsko-goranski župan i predsjednik lokalne stranke ARS, zasad je najpoznatija žrtva Davida Novakovića, bivšeg skladištara i vlasnika mjenjačnice za kojeg se sumnja da je mnoge Riječane prevario prikupljajući novac po Ponzijevoj shemi. Novi list piše da je bivši župan, koji je po isteku mandata godinama bio direktor Županijske uprave za ceste, još 2002. u sumnjivi Novakovićev biznis “uložio” 60.000 eura i 15.000 dolara. Iznos kojim barata policija Brozina ne želi potvrditi, ali izjavljuje da mu je vlasnik mjenjačnice i dalje dužan pa sada razmišlja o tužbi. Ipak je on bivši župan i red je da se brine o poštovanju zakona.

Za svakog ponešto

Zoran Milanović, hrvatski premijer i šef socijaldemokrata, deklarirao se u emisiji '2 u 9' na televiziji Jabuka kao “liberalni konzervativac, agnostik i ateist, a podrijetlom obični katolik”. Za svakog ponešto.

Zadarski vatrogasci uveli obiteljsku podobnost

Željko Šoša, šef zadarskih vatrogasaca, izjavio je da oni ne zapošljavaju po političkoj podobnosti, već posve transparentno. Slobodna potvrđuje da je Šoša u pravu jer rezultati natječaja za zapošljavanje deset vatrogasnih pripravnika transparentno pokazuju da je prvi na listi primljenih sin šefa vatrogasaca, drugi je sin šefova kuma, a od deset primljenih, čak je osam sinova zadarskih vatrogasaca.Nije bila presudna politička podobnost već prije – obiteljska podobnost.

>> Muž dogradonačelnice Sandre Švaljek dao otkaz u Gradu

Komentara 1

GO
golub
13:15 12.02.2014.

Sve nekakvi iskusni Ljubičići, Bandići itd. kojima u Zagrebu ne bi trebalo biti mjesto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije