Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI IZBORA U SDP-u
Povratak na članak

Zaiskrilo na sučeljavanju - Ostojić: Obećali ste Zagrepčanima vodstvo. Bernardić: Split ste izgubili od Keruma!

'Bitno je nikoga ne podcjenjivati ni članove, ni oponente - prepustimo članicama i članovima da oni odluče tko će biti predsjednik stranke'

Komentari 5

SW
swic
22:19 25.11.2016.

Bedak ! Mislim na svastiku .

VL
TW
TWITOIST
22:47 25.11.2016.

Ostojic stavio petokraku a bravar je nije stavio na nadgrobni spomenik i on se uoci smrti pokajao pa izrazio zelju i kajanje.Bernardic ce mozda uvesti jednu novu kulturnu ljevicu bez Stazica ,Jovanovica,Marasa Grbina i slicnih njima.

VL
BL
bluescreen
22:19 25.11.2016.

Gotov je!

VL
SD
sdpesticid
21:46 25.11.2016.

hdz&sdp su političke ''svete krave'' u državi, a njihov doprinos nacionalnom blagostanju iskazuje se kroz javne dugove koje su svojom sposobnošću kreirale i bilo bi lijepo da se samoraspuste te oslobode politički prostor onima koji su se dokazali u ekonomiji, bilo u tuzemstvu ili inozemstvu. dosta je političkog reketa spomenutih, zajedno sa svojim satelitima.

VL
PL
plavitin
22:33 25.11.2016.

Oba "gora"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.