Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proljetni vikend

Iskoristite vikend, vrijeme će biti idealno za boravak na otvorenome

Lijepo vrijeme ZG (1)
Davor Višnjić/Pixsell
03.05.2013.
u 11:35

Vikend će biti pretežno sunčan i ugodno topao, a najtoplije će biti na Jadranu. Subota će u drugom dijelu dana i u noći sa subote na nedjelju na Kvarneru i mjestimično u kopnenom području donijeti kratkotrajne pljuskove

Nakon jučerašnjih lokalnih pljuskova, ali ponegdje i jakog nevremena, Hrvatsku čeka proljetni vikend. Temperature bi trebale biti ugodne, od najnižih 18 Celzijevih stupnjeva, koliko će biti tijekom noći, do najviše 27 stupnjeva, koliko se očekuje već danas popodne uz povremenu naoblaku.

Vikend će biti pretežno sunčan i ugodno topao, a najtoplije će biti na Jadranu. Subota će u drugom dijelu dana i u noći sa subote na nedjelju na Kvarneru i mjestimično u kopnenom području donijeti kratkotrajne pljuskove. Vjetar uglavnom slab sjeveroistočni i sjeverni, na Jadranu poslijepodne rijetko umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura kretat će se između 8 i 13 stupnjeva, na moru od 13 do 17. Najviša dnevna većinom od 22 do 27°C.

Početak tjedna mogao bi donijeti nove padaline, ali uz ugodne dnevne temperature koje će se kretati između 15 stupnjeva noću do 23 tijekom dana.

>>Stiže ljeto – pripremite se na temperaturu od 30 stupnjeva

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije