Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propagandna poruka

ISIL zastrašujućim videom prijeti napadima na London, Berlin i Rim

isil
Foto: Screenshot
1/2
05.04.2016.
u 14:39

U videu muškarac govori na engleskom jeziku s arapskim naglaskom te Europsku uniju naziva nacijama križa i najavljuje napade na Berlin, London i Rim

Islamska država objavila je zastrašujući video u kojem prijete novim napadima na gradove Europske unije. Video prikazuje rušenje Eiffelova tornja u Parizu, ali i napad na bruxellesku zračnu luku, New York 11. rujna 2001. te odrubljivanje glava taocima u Siriji.

U videu muškarac govori na engleskom jeziku s arapskim naglaskom te Europsku uniju naziva nacijama križa i najavljuje napade na Berlin, London i Rim, piše Daily Mail.

Rušenje Eiffelova tornja kompjuterski je napravljeno u poznatoj igrici Call of Duty, a na kraju videa prikazuje se poruka: Marširat ćemo do vrata raja gdje nas naše djevice čekaju. Mi volimo smrt jednako kao što vi volite vaš život. 

>> ISIL želi napadati i dronovima

Komentara 25

Avatar Ohjooj
Ohjooj
14:54 05.04.2016.

važno je da je Europa napunjena "izbjeglicama" i da novi i dalje dolaze - i dolazit će... dok ne zatru križ!

Avatar superhik74
superhik74
14:53 05.04.2016.

Ha, ha, ha...raspadajuca udruga placenih kanibala u bjezaniji pred Rusima i Sirijskom Armijom sada "prijeti" svojim financijerima iz Europe a naslov videa je: "Zasto ste nas napustili". Producent kralj Salman iz Saudijske Arabije a reziser sultan Erdogan iz Turske.

Avatar Sunčica
Sunčica
15:21 05.04.2016.

naravno da volite smrt, kada su vas nadrogirali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije