Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donirano oružje
Povratak na članak

ISIL se hvali: Zaplijenili smo streljivo iz BiH

Na fotografijama se vidi kako se pripadnici zloglasne vojske ISIL nalaze pokraj skladišta streljiva koje dolazi s ovih prostora

Komentari 9

WC
wolf_cro
14:31 18.03.2015.

S obzirom da se na fotografiji nalazi streljivo iz BiH, ali ne i Hrvatske i Srbije, pravo pitanje jest - je li ovo zaista zaplijenjeno u borbi ili je došlo nekim drugim kanalima. S obzirom na zaoštreni radikalizam u BiHH muslimana ne bi bilo čudno.

VL
EL
EliteTeam2015
07:41 19.03.2015.

nisu oni nista zaplijenili...pa bosna je njima i slala...kako mogu nesto zaplijeniti sto su dobili pa bosna njima pomaze,,,to se iz aviona vidi.....da im ne pomaze,,,pohapsili bi vehabije i zabranili te gluposti,,i posvetiti se svojoj vijeri islamu,,,vehabije nemaju puno veze sa islamom i sami muslimani ih ne priznaju ,,,ali bosni oni trebaju....jer preko njih imaju kontakte sa zlocinackim isilom,,a to je skim takav je

VL
AA
aabbcc
15:44 18.03.2015.

Zaplijenili smo streljivo iz BiH..____ Neka oni to kao prvo posteno plate pa poslije pricaju sta hoce.

VL
Avatar tkozna
tkozna
15:22 18.03.2015.

To su Bosanci vama i halalili!

VL
Avatar navijač
navijač
15:34 18.03.2015.

Koje je streljivo kalibar 7,62 x 54 ? ima 51. kao staro NATO streljivo, ali 54 nepostoji koliko ja znam.

VL
Avatar johnny_bravo
johnny_bravo
16:23 18.03.2015.

Prema deklaraciji koja se vidi na slikama ispada da je ovo donacija iz Srbije. Donirano streljivo je najvjerojatnije neperspektivno, te je bilo predviđeno za uništenje. Na ovaj način je napravljena ušteda u resursima koji su trebali biti iskorišteni za uništenje.

VL
DU
Deleted user
16:25 18.03.2015.

vjerojatno im simpatizeri iz bih dojave rutu trasnporte i prije nego streljivo počne transport. "američki saveznici" su najsigurnija skloništa za isil-ovce i sve druge mudžahedine: bih, saudijska arabija, katar i pakistan. u pakistanu se general musharaf djelotvorno borio s životinjama,, ali su ga amerikanci oglasili nedemokratičnim i svrgnuli, sad je zemlja od 200-300 milijuna stanovnika najsigurnije sklonište i rasadnik terorista. to je američka "demokratizacija", pri čemu uvijek najviše stradaju kršćani, pa i u siriji jedini asad brani kršćane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.