Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juncker sabotirao?
Povratak na članak

'Iscurili' dokumenti o jednom od najtajanstvenijih odbora EU

Britanski dnevnik piše da je dio zemalja članica ustvari blokirao napore na razini EU na suzbijanju utaje poreza, suprotno cilju s kojim je osnovan taj odbor, a Luksemburg je često bio predvodnik u ometanju postizanja konsenzusa.

Komentari 3

CA
campa
17:42 02.01.2017.

Polako postaje očito da je EU stvorena iz interesa banaka,masonerije velikih korporacija.EU niti je demokratska niti unija ravnopravnih članica.Kako funkcionira pokazalo je zadnje događanje izbjeglica gdje nema dogovora i nitko za ništa ne odgovara.Dižu se ograde između članica jer susjedne zemlje nije briga za susjeda.Ranopravnije članice EU izvršile su proširenje radi osobne koristi proširujuči tržište gdje mogu odlagati svoje smeče od hrane do drugih proizvoda a strane banke nam vode fiskalnu politiku ostvarujuči ekstra profite držeći Hrvatsku u fiskalnom robstvu.Ova zadnja događanja s Hranom samo govore u tom smjeru a HNB im služi kao servis za osiguravanje večih profita. Ako EU ne promjeni razmišljanja postojanja kakav postoji danas nema dugoročne perspektive.

VL
BU
bumerang937
12:12 02.01.2017.

Jasno, sukob interesa!

VL
FT
feel_the_coruption
16:52 03.01.2017.

Predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker godinama je zamračivao novac po offshore kompanijama i kojekakvim sivim zonama. Ha ha ha to je vođa Europe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.