Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADILA OBOŽAVATELJE

Iranska 'zombi Angelina Jolie' izašla iz zatvora i prvi put pokazala svoje pravo lice

Sahar Tabar
Foto: Instagram
1/6
26.10.2022.
u 18:00

Iranka Sahar Tabar zaprepastila je korisnike društvenih mreža svojim fotografijama na kojima je podsjećala na holivudsku zvijezdu, ali u puno lošijem izdanju

Iranka koja je javnosti postala poznata zbog objava fotografija na kojima izgleda kao zombi verzija popularne glumice Angeline Jolie izašla je iz zatvora i prvi put je pokazala svoje pravo lice. 

Iranka Sahar Tabar zaprepastila je korisnike društvenih mreža svojim fotografijama na kojima je podsjećala na holivudsku zvijezdu, ali u puno lošijem izdanju. 

No, ona nikad tako zapravo nije izgledala te je priznala kako su fotografije nastale pomoću računalnih efekata. S obzirom da je otkrila svoje pravo lice, može se bez dvojbe zaključiti kako nimalo se sliči Angelini Jolie, piše Mirror.  

 

Nakon što je nedavno puštena iz zatvora, objasnila je da nije bila na estetskoj operaciji te da su fotografije nastale zahvaljujući njezinim montažerskim vještinama. 

Djevojka je u listopadu 2019. godine uhićena zbog korupcije i bogohuljenja te je odslužila 14 mjeseci zatvora od 10-godišnje zatvorske kazne. Zbog interesa javnosti, oslobođena je ranije. 

- Ono što ste vidjeli na Instagramu bili su računalni efekti koje sam koristila. Prostor na internetu bio je jednostavan način. Bilo je puno lakše nego postati glumica - kazala je Sahar. 

Iako je na Instagramu imala pola milijuna pratitelja, kaže da ga više neće koristiti. 

- Sigurna sam da ga neću ni instalirati na svoj mobitel, a kamoli imati profil na njemu - kazala je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije