Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Revolucija u Iranu
Povratak na članak

Šestorica mula ugušili ustanak

Macron kritizira Trumpa zbog Irana: Retorika naših saveznika mogla bi nas gurnuti u rat. Trump odgovara: Podrška narodu Irana kada dođe pravo vrijeme

Komentari 24

KL
klasika
10:54 05.01.2018.

Zapadni mediji pišu da Iran više izdvaja za ratove i konflikte šiitskih skupina u Siriji, Iraku, Jemenu i Libanonu nego za potrebite u vlastitoj zemlji. Nije li slična perspektiva i u drugim zemljama: Njemačka izdvaja više za migrante nego zaza Nijmce na rubu društva.

VL
AA
aabbcc
11:35 05.01.2018.

Trump bi samo da pripomogne demokratiji da Evropa dobije nove milijune izbjeglica.

VL
Avatar superhik74
superhik74
15:09 05.01.2018.

Smrc, smrc, smc...bas cu zaplakati, propala jos jedna smjena rezima, nikako da se ostvari Oded Yinon-ov plan velikog Izraela, a toliko su novaca u obucavanje terorista ulozili.

VL
ST
stomugromova
15:35 06.01.2018.

Šestorica mula ugušili destabilizaciju Irana iza koje stoje zionvehabijske bule.

VL
RA
ranko75
02:05 06.01.2018.

Mule su cudo jedno. Mogu i da uguse. A u istoj skupini su Mule, mazge,konji i magarci. Sta li ostali mogu kada su u Iranu ovako sposobne mule?

VL
IS
Iskreni
12:32 06.01.2018.

Na da im nije odnekuda u Iran ubačen profinjeni - terorizam koji "organizira demokratske" snage da se dignu i da naprave revolucijom demokraciju nešto slično kao Libiji ? Tko zna jedan dobar pravi zaključak Turskog predsjednika, jučer . "Terorizam imam ima svog vrtlara ."

VL
Avatar mofo
mofo
13:22 05.01.2018.

Pa vi ćete čak prihvatiti tešku teokraciju koja tamo vlada, gušenja ljudskih prava, podršku terorizmu od strane te vlade, sve samo zato što je to suprotno onom što je Trump rekao da podržava ljude koji se bore protiv toga i za svoje prava... jer nedaj Bože da se netko u nečemu složi sa Trumpom.. sami pogledajte slike prosvjeda, na ovom provladinom niti jedne žene, a na protuvladinom imate slike žena koje riskirajući smrt protestno skidaju burke, traže svoja prava, no nema sarnavke i sličnih feminista, pa čak ni svijetu, da podrže jednakost i slobodu, dapače, njima je burka postala simbolom feminizma.. totalno bolesno... a da ne pričam o pucanju na protuvladine prosvjednike, gaženje autima i sl...

VL
ZA
Zapadnjak
13:04 05.01.2018.

diktature se urusavaju nakon sto umre diktator, hoce li se srusiti kad umre ovaj ajatolah ili onaj nakon njega ili onaj nakon je manje bitno, ali ce se srusiti tako da je macronova logika mozda i pametnija i bezbolnija...mada, iskreno, ne bih suze pustio da sad odluci rijesiti stvari vojnim putem, iranski narod je imao 38 godina da otme svoju zemlju od diktatora vjerskih fanatika i dzihadista (koji su, usput, uvrstili genocid u vanjsku politiku svoje zemlje)...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.