Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kršenje sporazuma
Povratak na članak

Iran ne odustaje, nastavili obogaćivati uranij u nuklearnom postrojenju

Iran je postupno prestao poštivati odredbe sporazuma s velikim silama nakon što su Sjedinjene Države prošle godine izašle iz sporazuma i nametnule nove sankcije Teheranu

Komentari 9

AN
ante3
08:31 08.11.2019.

Puna podrška Amerima.Stop islamskim teroristima.

VL
FR
franjo2
09:51 07.11.2019.

Amerikanci nesmiju dozvoliti islamistima da dođu do nuklearnog oružija jer to bi značio kraj svijeta.

VL
Avatar Floyd1
Floyd1
10:31 07.11.2019.

Iran je stara civilizacija koja nikad nije ratovala izvan svojih granica, osim protiv Engleza u Afganistanu. Imati ce atomsku bombu i nitko vise nece pomisliti napadati.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:36 07.11.2019.

kako možeš kršiti sporazum kojeg više nema? amerikanci su izašli iz sporazuma, ostatak ekipe nije nastavio sa iranom poslovati u duhu sporazuma, i ostao iran sam. dal sporazum je i dalje na snazi, i dal bi ga trebao poštovati samo i isključivo iran? amerikanac zaprijetio europljanima kaznama ako budu poslovali s iranom, kršili američke sankcije iranu... europa šuti, pogne glavu i sluša. i ima li ikakvog više smisla govoriti o europi kao nekoj sili, autoritetu, u svjetskim razmjerima? ne. europa sa političarima kakve ima zadnjih 30 godina nije nikakav faktor u svijetu, ne radi za europske interese, već se stavila u funkciju pomaganja i osiguranja američke ekspanzije i agresije diljem svijeta. na mjestu erdogana, ja bih u europu pustio sve te silne milijune migranata. ionak oni žele u europu, koja je pomogla razoriti njihove živote.

VL
OO
oo8787
11:06 07.11.2019.

Iran je primjer zemlje koja čuva svoju slobodu, a nuklearno oružje bi i mi trebali proizvoditi.

VL
DU
Deleted user
12:54 07.11.2019.

Sram moze biti Irance koji su prekršili sporazum iz kojeg su se SAD jednostrano povukli još prošle godine ........ ova demokracija me svakim danom ostavlja bez texta , što , tko ,čemu ...nije niti bitno ,bitna je demokacija a zaa ostalo ja ne pitam ....hereza je i propitkivati, sumnjati i sl. u demokraciju ....

VL
DU
Deleted user
11:25 07.11.2019.

Samo neka nastave! To im je jedina obrana od Trumpa i sličnih kauboja koji im svako malo prijete ratom i okupacijom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.