Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grad zapadno od Bagdada
Povratak na članak

Iračka vojska u cijelosti oslobodila Ramadi od džihadista IS-a

Ramadi je drugi važan grad oslobođen od Islamske države nakon Tikrita u travnju. Dužnosnici su rekli da će biti predan u ruke mjesnoj policiji i sunitskim plemenskim snagama nakon što se u njemu uspostavi sigurnost.

Komentari 9

Avatar Abcd....
Abcd....
14:24 28.12.2015.

Poraz ISIL-a. SAD, Turska te tvorevine tzv. Izrael i S. Arabija na aparatima.

VL
LU
LUD
13:46 28.12.2015.

nije iracka vojska oslobodila ramadi,nego su amerikanci evakuirali teroriste

VL
XA
xaron
22:47 28.12.2015.

...iracka vojska oslobodila Ramadi... drugi put. Mislim da ce biti : treci put, cetvrti put....

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
16:42 28.12.2015.

ovo ni na Drezden ne lici

VL
Avatar Cinco
Cinco
16:33 28.12.2015.

Kakvih sve gluposti neću pročitati. Pa SAD je naoružao, vodio i avijacijom pomagao iračku vojsku. Ostali su još Mosul i Faluja od većih gradova za osloboditi. I to je onda kraj ISILa u Iraku. Međutim još je važnije jučerašnje osvajanje brane Tishrin na Eufratu (Sirija) i prelazak SDF-a (Kurdi +kršćanski Asirci + Arapi koje vode Ameri) na zapadnu obalu te ofenziva prema Manjib-u. Ako osvoje i Manjib kompletan ISIL bi bio u kurdskom okruženju bez dodira s Turskom ili bilo kojom državom osim Irakom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.