Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

IPO HEP-a pozitivno bi utjecao na cjelokupnu ekonomiju

Priljev svježeg kapitala donio bi HEP-u novi investicijski ciklus te eventualne regionalne akvizicije kojima bi se konačno pretvorio u regionalnog lidera

Komentari 2

AR
aristip
08:40 26.02.2018.

Tekst je plaćeni oglas i čista glupost. I sada HEP ostvaruje dobit koja se mjeri u milijardama ali istu ne investira u nove elektrane ili akvizicije u regiji jer za to nema sposobnosti zbog političkih uhljeba koji su zauzeli direktorskaa mjesta u HEP-u nego se ta enormna dobit u pravilu prosljeđuju u rupu zvanu državni proračun.

VL
AN
antonelić
12:07 26.02.2018.

vijest dana !!! " svježi kapital " , " investicijski ciklus " , " regionalne akvizicije " , " regionalni lider " ... pa zar to već nismo vidjeli ? ... zar to već nismo čuli ? ... sjetite se agrokora , plive , ine ... još samo fale hvalospjevi sposobnim hrvatskim menađerima , sposobnoj hrvatskoj pameti ... a najbolji im je naslov , buli i majiću ; " utjecaj na cjelokupnu ekonomiju !!!!" a industrijska proizvodnja u samostalnoj republici hrvatskoj je u 2017.g. dostigla industrijsku proizvodnju u sr hrvatskoj iz 1989.g. ... bravo anemijo , bravo kolinda , bravo njonjo !... veeeeliki uspjeh hrskog čoeka , sjajni rezultati hrske vlade !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.