Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

IPO je važan i zbog boljeg upravljanja HEP-om, ali i oživljavanja tržišta

Osim IPO-a spominje se i moguća usporedna dokapitalizacija, a čijim bi novcem domaća kompanija išla u nove projekte.

Komentari 12

DU
Deleted user
14:39 04.08.2017.

Hep posta hz i druga trgovacka drustva moraju biti iskljucivo u drzavnom vlasnistvu po hdz teoriji i ministarstva mogu biti privatna sve besmislene agencije koje su u biti paradrzavne izmisljotine treba ukinuti i pripojiti ih ministarstvima a ministarstva reducirati nati na 10 ak nk treba privatizirati kao u austriji npr.itd itd

VL
SJ
Sve je uzalud
09:26 09.08.2017.

...za ovakav tip obrazloženja ima jedna pojava kod živih bića............................diarea.............

VL
DU
Deleted user
16:28 04.08.2017.

Ovo je stav krugova koji bi zeljeli zbog svoje vlastite zarade (provizija od trgovine dionicama) prodati stratesku kompanije. Ti krugovi razmisljaju veoma kratkorocno i misle samo na sebe. Bas njih briga sto ce tada sva pamet i inzenjerski poslovi bitii u maticnim kompanijama strateskog partnera a lokalne tehnoloske kompanije u RH ce biti krave muzare sa obicnim work forceom. Vas bas briga sto ce jos vise mladih inzenjera odlaziti iz RH. I na kraju bolesna je teza da Hrvati nisu sposobni upravljati drzavnom imovinom.

VL
AD
anti.desnica
15:27 05.08.2017.

Ozivljavanje trzista!? Gradit ce se nove elektrane i dalekovodi, modernizirati postojeca infrastruktura... Ili, nastat ce grabez za HEPovom imovinom i monopolistickim polozajem, da bi potom slijedila prodaja struje po cijenama skupljim od europskih, kao sto je to bio slucaj i sa telekom uslugama? Mozda cak i gasenje nekih elektrana, koje ce biti nekonkurentne bekim drugima, bas poput sisackih i rijeckih rafinerija u jednom drugom, a zapravo istom, slucaju. A HDZu jos jedna prilika da pljuje o bivsem sustavu ciju imovinu opet rasprodaje, svaki put kad se netko usudi sjetiti da su i elektrane i dalekovodi i struja i sve...nekad bili nase i dostupno svima.

VL
EU
eurobanana
15:29 04.08.2017.

TIPKAJTE GDJE HRVATISTAN KUPUJE STRUJU I GDJE 8hep PO NAJSKUPLJOJ TARIFI9:::ENDE SUCHE Leipziger Börse :::FINITI DE LA MUSICA

VL
EU
eurobanana
15:29 04.08.2017.

TIPKAJTE GDJE HRVATISTAN KUPUJE STRUJU I GDJE 8hep PO NAJSKUPLJOJ TARIFI9:::ENDE SUCHE Leipziger Börse :::FINITI DE LA MUSICA

VL
ST
stomugromova
15:18 04.08.2017.

To su sve dobro plasirane bajke koje smo prošli sa INA-om.Lihvari iz MMF-a su poslali Martinu Dalić da odradi prodaju HEP-a.Ovo je takva izdaja i kriminal epskih razmjera .Ako prođe,onda bolje da konačno zatvorimo poglavlje sa slobodnom i neovisnom RH jer za nas niie država kad smo uspjeli sebe opet napraviti robovima u njoj.

VL
ST
stomugromova
15:27 04.08.2017.

Čiji je bio HT ? Čije su bile hrvatske banke ? Čija je bila INA ? Čiji je HEP ? Što ti korumpirani činovnici misle ? Oni su to obećali prodati nekakvim svojim mentorima izvana,kojima su prodali dušu.Nije to od te bagre da oni mogu odlučiti da će prodati tuđe.Nakon HEP-a ostaju još samo šume i vode.Udbaški projekt Agrokor će nas dodatno baciti na koljena,a glavni akteri Plenković i Dalićka kriju razmjere tog kriminala i štete jer ćemo izgubiti velike poljoprivredne kombinate i zemljišta koje je Todorić dobio za kunu,kao i Jamnicu.

VL
BB
branko.baricic
16:32 04.08.2017.

mala!znas kaj?ovakovo sranje si napisala i ostala ziva!to je obicanKENJSER!

VL
EU
eurobanana
15:23 04.08.2017.

ipo dali je to kao i ifo studije iz prnjavora ???....hahahahaah studije govore o prijevari iz bosne...opet ja da ne (mrzitelj) i druge drzave ali pljacka i prijevare dolaze od tamo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.