Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nismo umislili!

Seizmolog potvrdio: Ipak je treslo na području Zagreba, jedan potres zabilježen i jutros

Potres u Zagrebu
Foto: EMSC
1/2
15.03.2024.
u 09:36

Jučer zabilježena dva izrazito slaba potresa jačine 0.8 i 0.9. Seizmolog potvrđuje kako se i jutros osjetio jedan jednake jačine.

Sinoć u večernjim satima zabilježena su dva potresa potvrdio je seizmolog Krešimir Kuk. "Zabilježena su dva potresa sinoć jačine 0,8 i 0,9. Potresi su bilo izrazito slabi, a osjetili su ih pojedinci u užem području i odmah su reagirali. Također, i danas ujutro je zabilježen jedan potres magnitude 0,8", rekao je Kuk za 24sata.

Podsjetimo, jučer su Zagrepčani javljali da su osjetili potres. Dojave o novom podrhtavanju došle su nešto poslije 22 sata, a brojni su komentirali kako su osjetili tutnjavu. Ipak, Euromediteranski seizmološki centar (EMSC) ni nakon 20-ak minuta nije potvrdio da je do potresa došlo, a nije se oglasila još ni Seizmološka služba. 

Iz Seizmološkog centra danas su se ispravili i potvrdili kako su se na području Zagreba u posljednja 24 sata dogodila tri izrazito slaba potresa

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

MA
majeltomoguce
09:59 15.03.2024.

0.8 i 0.9 potresi i ljudi masovno javljaju da se osjetio? Pa kako Vas nije sram, al stvarno!?

LU
Lumumba
12:01 15.03.2024.

Malo o nuklearnom ratu, malo potresi, hripavac, nova varijanta Covida. Već se plašimo i malo jačeg vjetra i narančastih upozorenja. Kad će kakav asteroid?

Avatar utunelu
utunelu
10:31 15.03.2024.

potres 0,8 ili 0,9 se ne može osjetiti!!!sve iznad 2,5 osjete ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije