Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštre reakcije
Povratak na članak

Inzko zakonski zabranio negiranje genocida, Dodik: RS spremna odcijepiti se idući tjedan

Oni misle da se njih netko boji, ali su nas samo probudili. Nismo mislili da su toliki kreteni, izjavio je nervozni Dodik

Komentari 7

UU
uhljeb u holdingu
01:46 24.07.2021.

Jesi se zapitao kuda nakon toga, što ćete jesti, tko će vas priznat ?

VL
Avatar FutureGohanIV
FutureGohanIV
00:59 24.07.2021.

Ništa od tog, a kad međunarodna sprema paštašutu, nadm se da su spremni oštro po svim čelnicima u BiH, i to izuzetno oštro, bez puno diskusija i razmatranja, bilo kakvo popuštanje ili neodlučnost mogla bi dovest do novog rata.... mi to ne želimo, jer na našim granicama opet gledati te mučne slike 90tih... ili ne daj Bože da budemo uvučeni u taj sukob... znači već danas su trebali Dodika po zubima i u lisice, a i Bakira i njegove sljedbenike, jer Dodik uporno govori o otcjepljenju, rat ne spominje dok Bakir riječ rat ima non stop u ustima....

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
06:56 24.07.2021.

Ovaj živi od nekih mitova. Uđi u bilo koji pošteni zatvor s ubojicama, nijedan neće priznati da je ikog ubio, pa da ga je i slikalo kad to čini.

VL
BL
Blacknemesis8
06:10 24.07.2021.

Odcijepljenje..?! Ma, bas super. To ste trebali odavno. Bye, Bye. Ali, nista od toga. Kao i svaki put. Steta.

VL
PV
prcko.vita
06:20 24.07.2021.

Mile, dolazi i tebi kraj, a mogao si ti još krasti i trpati sebi u bradu, ali evo pravda jeste spora ali dolazi.

VL
IK
ikbmibm
09:24 24.07.2021.

Psi laju karavane prolaze..

VL
SL
slovenija
00:22 24.07.2021.

Nametanje zakona. Ukoliko je to ok, onda da svi namećemo zakone. Drugo, verbalni delikt. Ukoliko je to ok, onda da svi podržimo zakon o verbalnom deliktu i da bude kazna isto pet godina zatvora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.